ne znam da li sam na pravom mestu ali se nadam da jesam ,imam sledeci problem ,Trenutno radim u sloveniji i sve mi je sredio gazda ,kompletan ugovor nisam cekao vise od 10dana da stigne u srbiju ,ali kada sam stigao video sam da posao koji me ceka nema veze sa onim stoja znam da radim i sto sam prijavio da radim ,kod njega radim najteze poslove koje nni jedan slovenac nece da radi a to su rutinski poslovi zidanje sa blokovima koji su teski po 40kg betonski ,i to 8metara pod zemljom ,mest je mala nedelja ljutomer grad link:
http://www.vecer.si/clanek2008071605343729 ,gazda je sami terorista ,ponizava srbe do granice da ti dodje da ga ubijes ,psuje jebe majku ,vice ,urla ,u zivotu nisam mislo da cu biti na gorem mestu nego ovde u sloveniji ,sad nemislim da su svi isti ovde u sloveniji ,moje poznavanje i iskustvo je vezano za knauf i fasade tako ta sam se obratio na ovaj forum i radi pomoci dobrih slovenaca i nasih ljudi koji mogu da zavrse radni ugovor ,s obzirom da ja imam vizu na godinu dana ,a za radni ugovor sam predao diplomu zavrsene srednje skole ,saobracajni tehnicar ,tako da ako ima neko ko bi mogao da mi pomogne bio bih mu prezahvalan ,samo da se otarasim budale nemogu vise ocima da ga gledam ,ja sam trenutno u ljutomeru i u slobodno vreme trazim po netu po svim mogucim forumima pomoc i li neko drugo resenje ,platio bih za svaku uslugu ,dobar sam radnik ali ne da se neko izivljava na meni i ponizava me sto sam se najmanje nadao ovde u sloveniji da cu docekati ,stoga prijatelji pomozite ako mozete ,hvala unapred