Kad smo vec kod drugih zemalja, mada je jako i extremno glupo da se poredimo u telekomunikacijama s drugim zemljama
Ko sto rece Vuk Draskovic dont mix frogs and Grandma's
E sad evo mene u Azerbejdzanu Bakuu (glavni grad), 3000km od Becha, (sta da vam kazem dali mi cebe i jastuk u avionu, ja im rekao hvala, neshvataju oni da cu ja to da koristim ne za spavanje nego ko anestetik pri padu aviona:)) extremno bogata zemlja, koliko SUV-a po metru kvadratnom :)), samo palate zidaju, buduci evropski kuvajt, americki Vegas, pozlacene shipke drzaci na stanicama...ma ne bi verovao
Sreo se ja s Direktorom njihovog Telekoma u vezi PRI ISDN i Interneta
Da instaliram PRI ISDN je prvo blo 1400 EUR, pa 780E, pa mi je kao na kraju spustio na 500EUR SAMO MESECHNE PRETPLATE!!!! (veca pretplata od obavljenih poziva zamalo),instalacija je trebala da bude 1000EUR
and this is just because you are good custumer na njegovom "technom" engleskom trljajuci ruke
Vidim ja nema nista od unapredjivanja PBX,ajd ti njega Deki pitaj za Internet koliko je flat up/down 2Mb/s umesto jadnih 512kb/s po prenetom saobracaju, koliko je sada u nasoj kancelarijici
2200EUR, ali ovaj put bez cenkanja
Lep Baku, zemlja pliva na nafti i parama, uhh da mi je jedan onaj Cayene ili Tuareg (ko Jugo kod nas se vozi) ili bar 2-3 BRI ISDN-a kad vec je skup PRI, pa cak bi i pristao na 1Mb/s Internet-a
Zasto samo ovo napisao?Kad vec poredimo!Nevalja se porediti s loshijim od sebe kazzu...
Ajde da uporedimo koliko je meni zao sto zbog unapredjivanja poslovnog Interneta i komunikacije sto ISDN sto VoIP u Srbiji, Azerbejdzanu, Austriji ili nije bitno gde, posao ispasta; i da uporedimo sto razmazeni klinci u SRBIJI zbog torrenta i ko-zna-chega-sve kukaju na 13 EUR skup 256 ADSL
Naravnouchenije
NJima ce svuda biti 2Mb/s biti nedovoljan i skup,a ja cu se pomiriti s onih 1024kb/s, pa da teram glas preko toga ako mogu...al sve se nesto mislim MNOGO CE DA KASNI
Ma da ja samo dobijem onaj jastuk i cebe gore pomenuto, a shljive ce mi doci GRATIS
[Ovu poruku je menjao Dejan2003 dana 09.05.2008. u 06:52 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao Dejan2003 dana 09.05.2008. u 06:54 GMT+1]

Re: RATEL: Do juna o ceni telefoniranja
Re: RATEL: Do juna o ceni telefoniranja