Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Recenzije Nokia telefona

[es] :: GSM - telefoni :: Nokia :: Recenzije Nokia telefona
(TOP topic, by Catch 22)
Strane: 1 2

[ Pregleda: 34695 | Odgovora: 24 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
*.SMIN.panline.net.



Profil

icon Recenzije Nokia telefona23.04.2008. u 11:31 - pre 2192 dana

Na sajtovima GSM Arena i Mobile Review imate detaljne prikaze telefona (na engleskom) sa velikim brojem fotografija i vrlo korisnim komentarima

*Linkovi se dodaju kumulativno (od najsvežijih ka najstarijima)


Nokia N96 starts shipping, it was about time already if not even too late


Nokia N85 and N79 official, no surprises

Nokia N85 and Nokia N79 preview: First look

Nokia E66 review:
Clean-cut business tool


Nokia 5320 review:
Teensmart


Nokia 6210 Navigator review:
On the road again


Nokia E71 review:
Messenger of steel


Nokia 3120 classic review:
Mid-range fighter


Nokia E71 and Nokia E66 preview:
First look


Nokia N78 review:
Bitter sweet


Nokia midrange roundup: Live preview
- 1680 Classic, 2680 Slide, 7070 Prism, 5000
- 5220 XM, 3600 Slide, 6600 Fold, 6600 Slide

Mobile Review:
Hands-on with Nokia N96


Mobile Review:
Review of GSM/UMTS-smartphone Nokia N78


Nokia 3500 classic review
Classicaly simple


Nokia 8800 Arte review
Art of seduction


Nokia 6555 review
3G with a flip


Nokia 7900 Prism review
In colored light


Nokia 5310 review
XpressMusic slimline


Nokia 5610 XpressMusic review
Gotta love music


Nokia 6500 slide review
Slide over slim


Nokia N82 review
Comes with xenon


Nokia N82 preview
First look


Nokia E51 review
Connecting business


Nokia N95 8GB review
Return of the king


Nokia N81 8GB review
N-series N-gaged


Nokia 6500 classic review
Slim inside out


Nokia 6110 Navigator review
Know your way


Nokia 7500 Prism review
Daring difference


Nokia E90 review
Heavyweight champion


Nokia 5700 review
Smart performer


Nokia 6120 classic review
Down-to-earth Symbian


Nokia 8600 Luna review
Cast in glass


Nokia N76 review
Elegant and smart


Nokia E61i review
Lens-wear for the messenger


Nokia N95 review
Nokia’s crown jewel


Nokia N95 camera review
High five


Nokia E65 review
Business beauty


Nokia 6300 review
The slim Finn


Nokia 7390 review
Fully loaded glamour


Nokia 6270 review
A bulky slider


Nokia 5300 review
Hop on the music express


Nokia 8800 Sirocco review
Luxury redefined


Nokia 5500 Sport review
Smartphone for active lifestyle


Nokia E50 review
Economy business class


Nokia N93 review
Ringing camcorder


Nokia N73 review
Pole position


Nokia N72 review
Controversy all around


Nokia 6233 review
Discreet business tool


Nokia E70 review
Folding typewriter


Nokia 6131 review
Highly addictive


Nokia N71 review
A matter of taste


Nokia E60 review
Strictly business


Nokia N80 review
Jack of all trades


Nokia N91 review
Real celebrity


Nokia 3250 review
Rubik's phone


Nokia 6280 review
High-class slider


Nokia 7370 review
Oh L’Amour


Nokia 7380 review
Weird and stylish


Nokia 6111 review
Venus and maybe Mars too


Nokia 6060 review
Magical attraction


Nokia N70 review
Universal fighter


Nokia N90 review
The great mobile revolution


Nokia 7710 review
Is this the right track?


Nokia 9500 review
Communication expert


Nokia 7610 review
The first megapixel


Nokia 5140 review
The Athlete






[Ovu poruku je menjao Catch 22 dana 03.09.2008. u 19:08 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
79.101.207.*



Profil

icon Nokia E75, E72 i ostali noviteti11.06.2008. u 23:34 - pre 2142 dana i 12h
Najave noviteta:

Nokia Supernova 7610, 7510, 7310 and 7210 get officially announced


Bunch of Nokias spotted - N79, N85, 5800, 6260


Nokia Supernova lineup includes 7610, 7510 and 7310


Nokia 7310 classic spotted along with E66 and E71


Nokia E66 and Nokia E71 finally out


Nokia promo video spills the beans on business-minded Nokia E72 and E75

E75


E72




[Ovu poruku je menjao Catch 22 dana 19.09.2008. u 19:38 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
79.101.238.*



Profil

icon Nokia S60 Touch UI video13.06.2008. u 00:00 - pre 2141 dana i 11h
Laptopovi

Na YouTube možete pogledati zvanični Nokijin video snimak njihovog budućeg OS-a za telefone sa ekranom osetljivim na dodir

S60 UI video: updated version



[Ovu poruku je menjao Catch 22 dana 12.08.2008. u 00:50 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
79.101.179.*



Profil

icon Nokia 5800 Tube XpressMusic -nezvanično29.07.2008. u 10:29 - pre 2095 dana i 1h
Na GSM Areni još jedan nezvanični prikaz, sa slikama uživo:

GSM Arena (28.07.2008):
Nokia 5800 Tube leaked again, gets XpressMusic branding



Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
79.101.144.*



Profil

icon Nokia 8800 Carbon Arte edition04.09.2008. u 01:00 - pre 2058 dana i 10h
Luksuzna serija Nokia 8800 dobija novog člana "8800 Carbon Arte edition"

Po preporučenoj ceni od oko 1.100,00 evra očekujte krajem septembra da dobijete telefon napravljen od najkvalitetnijih materijala (carbon-fiber, nerđajući čelik i titanijum) u kućištu neosetljivom na otiske prstiju, sledećih karakteristika:

-Connectivity: Tri-band GSM

-Display: 2.0", QVGA resolution, OLED, showing up to sixteen million colours

-Camera: 3.2 MP, with autofocus, video recording: VGA @ 15 FPS

-Memory: 4GB internal, no card slot

-Extras: Bluetooth 2.0, Micro USB connector

-Battery: 1000 mAh

-In-box accessories: Bluetooth headset, desk stand, and leather carrying case

-Dimensions: 109 x 45.6 x 14.6 mm,

-Weight: 150 grams
-Form factor: Slider




Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.86.87.*



Profil

icon Nokia 5800 XM Touch UI04.10.2008. u 01:07 - pre 2028 dana i 10h
Konačno je i zvanično predstavljen prvi Nokia telefon sa interfejsom "na dodir":

Nokia 5800 XpressMusic hits it off




A u prodavnicama se pojavio N96, što je bio dovoljan povod za detaljan prikaz:

Nokia N96 review: King's new clothes

PS
Stvarno je tačan podatak da su u N96 ugradili slabiji CPU (Dual ARM 9 264 MHz CPU and 128 MB of RAM) !!!????






[Ovu poruku je menjao Catch 22 dana 04.10.2008. u 02:18 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Take 5

Član broj: 200551
Poruke: 1423
93.86.124.*



Profil

icon Nokia E63 - zvanicno + plan proizvodnje14.11.2008. u 12:11 - pre 1986 dana i 22h
Posle niza spekulacija i nagadjanja evo konacno i zvanicnih slika i specifikacija: Nokia E63 (jeftinija varijanta vec prisutnog E71)






PS
A evo i tajnog Nokijinog plana proizvodnje za narednih 6 meseci, koji je uslikan u poslednjem momentu, jer je Nokia od autora sajta trazila da spornu tabelu ukloni sa sajta posto je rec o poslovnoj tajni....

;)



[Ovu poruku je menjao Take 5 dana 14.11.2008. u 14:15 GMT+1]
"Take Five" is the famous jazz piece written by Paul Desmond and performed by The Dave Brubeck Quartet. It is famous for its distinctive saxophone line and use of the unusual quintuple (5/4) time, from which its name is derived.

Take Five (1966)

Take Five by Al Jarreau 1976
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Take 5

Član broj: 200551
Poruke: 1423
93.86.85.*



Profil

icon Nokia N97 TouchScreen + QWERTY: Zvanično predstavljena!03.12.2008. u 01:44 - pre 1968 dana i 9h
Zvanicno je najavljena nova Nokia N97!!!!
Ocekuje se u prodaji u 2 kvartalu 2009.
Ocekivana cena oko 550.- evra

Tri-Band HSDPA / Quad-Band GSM
3.5" Touchscreen 360X640Pix
Full QWERTY
32GB Interne memorije
5 MPix Camera
Wi-Fi
GPS (Touchscreen operated maps)
...
Tezina: 150 grama

Nokia N97 - Full phone specifications







Touchscreen Nokia N97 is the next step ahead with full QWERTY

Na gornjem linku imate i dva zvanicna, reklamna video snimka


"Take Five" is the famous jazz piece written by Paul Desmond and performed by The Dave Brubeck Quartet. It is famous for its distinctive saxophone line and use of the unusual quintuple (5/4) time, from which its name is derived.

Take Five (1966)

Take Five by Al Jarreau 1976
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
79.101.238.*



Profil

icon Nokia 6208C za kinesko trziste15.01.2009. u 23:33 - pre 1924 dana i 11h
Zanimljivosti sa GSM Arene: Nokia 6208C (For Chinese market only.)




Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.86.190.*



Profil

icon Nokia N86: 8MP Slider17.02.2009. u 00:08 - pre 1892 dana i 10h
8 megapixel Nokia N86 leaks with full specs, confirms rumors




Nokia 86: Full Specs

[Ovu poruku je menjao Catch 22 dana 17.02.2009. u 01:32 GMT+1]
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Take 5

Član broj: 200551
Poruke: 1423
212.200.215.*



Profil

icon Re: Nokia N86: 8MP Slider17.02.2009. u 10:43 - pre 1892 dana
Evo ga i zvaničan prikaz novog modela N86:

Nokia unveil N86 8MP, this time it's as official as it gets




"Take Five" is the famous jazz piece written by Paul Desmond and performed by The Dave Brubeck Quartet. It is famous for its distinctive saxophone line and use of the unusual quintuple (5/4) time, from which its name is derived.

Take Five (1966)

Take Five by Al Jarreau 1976
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.87.154.*



Profil

icon Nokia E55 (predstavljena na MWC 2009)19.02.2009. u 14:18 - pre 1889 dana i 20h
Jedan od zanimljivih noviteta na MWC 2009 u Barseloni je i nova Nokia E55



Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.87.154.*



Profil

icon Nokia 6720 Classic (predstavljena na MWC 2009)19.02.2009. u 14:21 - pre 1889 dana i 20h
Sa MWC 2009 stize i Nokia 6720 Classic



Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.87.154.*



Profil

icon Nokia 6700 Classic (predstavljena na MWC 2009)19.02.2009. u 14:29 - pre 1889 dana i 20h
Sa MWC 2009 stize i Nokia 6700 Classic


Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.87.154.*



Profil

icon Nokia 6710 Navigator (predstavljena na MWC 2009)19.02.2009. u 14:32 - pre 1889 dana i 20h
Sa MWC 2009 stize i Nokia 6710 Navigator


Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.87.154.*



Profil

icon Nokia E75 (predstavljena na MWC 2009)19.02.2009. u 14:34 - pre 1889 dana i 20h
Sa MWC 2009 stize i Nokia E75



Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
77.46.196.*



Profil

icon Nokia 5730 XpressMusic12.03.2009. u 14:24 - pre 1868 dana i 20h
Nokia 5730 XpressMusic



Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.86.31.*



Profil

icon Nokia E52 zvanično predstavljena06.05.2009. u 23:09 - pre 1813 dana i 12h
Naslednik Business Serije E50 > E51 >... E52 je i zvanično predstavljen:

Nokia E52 announced, doesn't bring many surprises





Nokia E52 Full Specifications






 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.86.84.*



Profil

icon Nokia novi modeli: Thresher, Mako, Snapper i Grouper25.05.2009. u 13:18 - pre 1794 dana i 22h
Najava novih modela iz Nokije (za američko tržište):

Four new Nokia phones - big fish at the shores of the US

Nokia Thresher


Nokia Mako


Nokia Snapper



Nokia Grouper


Citat:
Nokia have been holding out - they have four new devices headed to the US and they are not rebrandings of old devices. This is certainly uncommon, the US getting a GSM Nokia phone before Europe does. Well, we've seen stranger things happen in the past, so why not.
The all four spanking new Nokia phones are headed to AT&T and have quad-band GSM support with three-band HSDPA (except one, which is just dual-band HSDPA). They all have a QVGA display of 2 inches or more, GPS, as well as Bluetooth 2.1 with A2DP and microSD. And they're all named after fish.

First up is Nokia Thresher (threshers are some weird looking sharks if you must know). It's an S40 slider with a 2.4" display and a 3.15MP camera. It has a certain N-series feel to it, especially with the optical joystick. And if you squint, while looking at it, it does look a bit like a Nokia N85.

The Nokia Mako (another shark), is the only Symbian device in the batch and also the only one with a hardware QWERTY keyboard. It's also the one that's missing the third 3G band. It has a 2.4" display, like its side-sliding QWERTY cousin the Nokia E75, but it's somewhat more compact at 96 x 54 x 15 mm, compared to E75's almost 112 millimeters in height

The other two phones - the Snapper and the Grouper - are both named after big fish and are music-optimized flips. "Music-optimized" is perhaps a bit undeserved, as they have 2.5mm jacks, same as the others, which are rated in the leaked marketing materials only as "music-capable" despite having the same jacks and A2DP support as these fishes. What sets the two last handsets apart are the dedicated music keys, which doesn't say much about their audio reproduction quality.

The first to be available will be the Mako (5 June). After that a new phone will be coming out roughly each month with the Grouper coming at the end of July, the Snapper in early August and the Thresher in mid-September.

 
Odgovor na temu

Catch 22

Član broj: 148083
Poruke: 6176
93.87.214.*



Profil

icon Video of next Nokia multimedia touch phone06.08.2009. u 11:15 - pre 1722 dana
A leaked video shows next Nokia multimedia touch phone


 
Odgovor na temu

[es] :: GSM - telefoni :: Nokia :: Recenzije Nokia telefona
(TOP topic, by Catch 22)
Strane: 1 2

[ Pregleda: 34695 | Odgovora: 24 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.