Ljudi ne mogu da verujem sta mi rade!
Koristim ADSL usluge VERAT NET provajdera vise od godinu dana iako im je kvalitet usluga veoma los. Naime uzeo sam minimalan paket kod njih od 512/64 Kbps i SAGEM modem. Od momenta sklapanja ugovora do dana danasnjeg veza je losa i puca ukoliko nisam aktivan na mrezi. Osim toga jedno vreme od oko 20 dana tokom prosle godine nisam imao uopste vezu. Svaki put kada sam ih nazvao prebacivali su me telefonski od jednog do drugog operatera i krivicu svaljivali na Telekom. Cak sam i modem tom prilikom promenio iako sam trazio da mi iznajme ruter. Tada navodno nisu imali rutera. Uz obecanje da ce srediti kvar sa Telekomom proslo je vise od 20 dana kako nisam imao vezu. Niko se od njih nije setio da ponudi da za taj period dok nisam imao vezu ne platim njihove usluge. Naprotiv tu su bili vrlo azurni i naplatili mi pun iznos za taj mesec.
E sad. Juce sam odlucio da podnesem zahtev i povecam brzinu pristupa i promenim paket na 1024/128 Kbps jer sam hteo da uvezem i novi dodatni racunar koji sam kupio. Naravno, poucen negativnim iskustvom prvo pozovem tehnicku podrsku i proverim da li imaju rutera (ocekivao sam da ce reci da nemaju i bio sam spreman da ga kupim), na sta sam dobio potvrdan odgovor. Prezadovoljan sto cu moci lakse da resim svoj problem otisao sam u njihovu poslovnicu u Gavrila Principa i podneo zahtev za povecanje brzine na 1024/128 Kbps, nadajuci se da ce mi iznajmiti ruter. Ali ne lezi vraze, nema teorije da se od njih dobije ruter. Navodno su ruteri rezervisani za one kojima se modem pokvari. Ponudio sam im da mojim modemom koji im vratim i koji je ispravan, zamene neciji eventualno neispravan. Medjutim nikako nisam mogao da se dogovorim sa tim operaterom sa kojim sam razgovarao. Trazio sam da razgovaram i sa nekim od odgovornih lica u VERAT-u gde mi je obecano da malo kasnije nazovem i potrazim izvesnog Sergeja. Naravno, uprkos mojim cestim pokusajima Sergej nije bio dostupan.
OVO JE CIST BEZOBRAZLUK STA RADE I KAKO SE ODNOSE PREMA SVOJIM KLIJENTIMA.
Vise od godinu dana sam njihov korisnik i prelazim preko svega a oni nisu u stanju toliko malo da ucine.
Ponasaju se kao da su jedini provajder u ovom gradu.
Ne znam da li je jos neko osim mene imao slicna iskustva sa VERATOM. Sta mi preorucujete sta da radim?
Da li i drugi provajderi prave ovakve probleme svojim klijentima?
(Da napomenem, novac nije u pitanju bio sam spreman da kupim taj j.... ruter, nego je stvar principa.)
Pomozite!

Bezobrazluk Verat net-a!!!