Milan Gligorijevic: Ko nije iz Srbije i ne može da naruči majice neka mi se javi na PP da mu pošaljem dizajn. Uradite majice u obližnjoj štampariji, to je najviše što mogu da uradim za vas.
Dobio majicu. Uzeo sam crvenu i polo. Obe XL. Crvena mi je dobra, ali polo mi je mozda malo uska oko ruku, a bogami i oko stomaka.
Da sam narucio XXL polo, bila bi mi dobra sirina, ali mozda malo dugacka onda.
Supruga mi dolazi za Srbiju u maju, pa cu je ubediti da mi posalje jednu, posebno mi se svidja crna sa onim manjim logoom ES-a...
Boga pitaj koliko ce DHL kostati na liniji Srbija - Nigerija... mada, 3 hard diska su stigla za $300, pa jedna majica nece uticati na troskove mnogo ako se salje sa jos necim drugim.
Bilo bi dobro kad bi i polo majice bile i u nekoj drugoj boji?!
Jel postoji šansa za tako nešto?
Ne mora neke specijalne, ali boje kao što imaju obične.
Bela slova bi dobro izgledala i na tim bojama, a ko voli polo majice
imao bi odličan izbor!
Pozdrav!
22.04.2008. u 13:11
Milan Gligorijevic Pančevo
Član broj: 73740 Poruke: 5273 *.dynamic.panet.co.yu.
Ne kapiram u cemu je fora,kupiti majicu sajta da bi se sajt reklamirao? Ja sam dobio besplatno majicu sajta bbasta.com da je nosim i reklamiram.
Ko ovde hoce da napravi profit?
01.05.2008. u 00:26
Shadowed .NET developer
Administrator Član broj: 649 Poruke: 10608 *.dynamic.sbb.rs.
ha ha ha... ja znam da su mnoge firme ovde kod nas delile majice za dz... niko nije trazio da se kupuju...prosto su delili narodu..rekli,evo,uzimajte dok ima.
a mislim da sam nasao na nekom sajtu da je NIKE delio svoje majice free...tako da... zelim vam srecu u prodaji logo majica... ;)
01.05.2008. u 23:29
bakara DownTown Belgrade Hostel nBGd
SuperModerator Član broj: 40157 Poruke: 8202 *.dynamic.maksnet.net.