Prikljucen sam na 512 MB pa posto sam u samom startu prvih mesec dana imao download u proseku od 60 kb/s. sto je bilo fantasticno i gotovo konstantno.Bio je tu raspon od 55-65 kb/s. i nije padao ispod toga. E sada u zadnjih dva meseca uzas jedan. Recimo ne mogu da gledam na Youtube gotovo nista a da se ne zaglavljuje slika.Ranije je tu crvena linija trcala ispred slike. Upravo sada skidam net.fr.work i download ide,citam: 12-18-23-5-32-9-12 -10 ... Da li je ovo normalno ili sam se ja svojevremeno opio sa onom pocetnom brzinom te se na ovu ne mogu navici. Ranije sam isti ovaj fajl skinuo sa brzinom koja nije padala ispod 55 kb/s. Pre dva dana mi provajder salje sliku gde mi je protok izmedju -65 i -70. Danas mi salje sliku od -45 i kaze kako je idealno stanje. Mozda njemu ali kod mene je isto tj. bez promena. Na torentu sam jutros skidao fajl i prikazuje mi down u rasponu od 4 - 22 kb a upload mi je konstantan izmedju 30-35 kb. Pitam ja ima li smisla uzimati i placati 512kb pod ovim uslovima i jeli ovo do provajdera ili nije. Bar da znam ko je u pravu pa da se vise ne prepiremo.

Normalan protok ili ...
Re: Normalan protok ili ...