C:\Program Files\Opera\profile\wand.dat
ako imas za jednog korisnika,a ako imas vise onda je u
C:\Documents and Settings\[username]\Application Data\Opera\Opera\profile\wand.dat
Ja imam instaliran 9815 i nisam uopšte zadovoljan. Neke stvari mi ne rade koje su ranije radile, a dešava se da ni ne učita sve slike sa sajta i kada kliknem na reload. Moram baš da kliknem na link da bi se lepo učitala stranica.
Ja se bas zbog tih akcija klonim svih alfa,beta,rc i slicnih verzija u sirokom luku.
Trenutno imam instaliranu 9.26 Build 8835,stable release,jer mi treba program koji radi,
a ne da za*ebava.
Kod mene se pojavio problem sa .dat fajlom: pri otvaranju mi pokazuje gomilu "hijeroglifa", probao sam da menjam kodne stranice u Notepadu, ali nista... kako jos mogu da pogledam sta je u .dat fajlu?
a kao što vidiš vraćanje na prethodnu verziju (čitaj: mailove, rss, speed dial, chat, podešavanja....) je trajalo oko 2 sata
a jesi li probao system restore da napravis.
pre instaliranja novih verzija od vaznih programa obavezno napravi system restore point i onda manje rizikujes.
p.s.
ja retko instaliram nove verzije (uvek kasnim par meseci za ostalima) i zadovoljan sam