Pozdrav svima...
imam sledecu situaciju...razvijam web site aplikaciju u c# i Visual Studio-u 2005.
Na Default.aspx.cs strani dinamicki generisem dva Radio dugmeta i jedan TextBox koristeci sledecu funkciju:
Response.Write("<tr><td>" + leafSpace + " " + cat.Name.ToString() + "</td>" +
//RADIO BUTTON 1
"<td ALIGN=RIGHT>" + "<input type=\"radio\" value=\"1\" name=\"radiobtn\"" + counter + "onClick=\"tbChange('texbBox_" + counter + "', true)\"></td>" +
// RADIO BUTTON 2
"<td ALIGN=RIGHT>" + "<input type=\"radio\" value=\"2\" name=\"radiobtn\"" + counter + "onClick=\"tbChange('texbBox_" + counter + "', true)\"></td>" +
//TEXT BOX
"<td ALIGN=RIGHT>" + "<input type=\"text\" size=\"7\" value=\"1\" " + " name=\"textBox" + counter + "\" id=\"textBox_" + counter + "\"/> </td>" + "<td ALIGN=CENTER>" + posDayCount + "</td> </tr>");
counter je lokalna promenljiva tipa int koja obezbedjuje da komponente koje su generisane imaju jedinstveno ime jer nece ih uvek biti isti broj...promenljive tipa leafSpace, cat.NAme.ToString()...nisu bitne ..
RadioBtn-i su u grupi i medjusobno su iskljucivi...poenta je da treba da se klikom na prvi Radio Btn TexBox postavi u Read only mod a klikom na drugi Radio Btn vradi u Read/Write mod...iz tog razloga oba radio dugmeta imaju onCLick event...u kome treba da se pozove jscript na Default.aspx strani a koji izgleda ovako:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="jscript.js" type="text/javascript">
function tbChange(tbId, state)
{
var textBox = document.getElementById(tbId);
tb.disabled = state;
}
</SCRIPT>
Treba pozvati f-ju tbChange na klik na Radio dugmad i tako postaviti TextBox u zeljeno stanje...e sad ja nesto nisam vican jscript-u..u stvari nisam ga do sada koristio uopste pa nisam siguran gde sam pogresio...ima li neko ideju u cemu je problem?
Hvala unapred
pozdrav

ASP.NET / C# problem sa javascript-om