Poceli su mi se pojavljivati "fantomske" stavke na racunima!
Npr. imam slobodnih minuta, a na pocetku meseca mi se u specifikaciji pojavi stavka od 10-ak dinara, a posle toga opet svi razgovori zaokruzeni na nulu (posto je naravno bilo besplatnih minuta).
Ne bi to bilo toooliko cudno da nisam cuo od drugih korisnika da i njih Telekom malo zakida.
Operateri su mi rekli da idem u telekomov centar i da se tamo zalim !!!! Po njima, plati racun sa zakinutim (ukradenim) stavkama, posle se zali, pa cemo skinuti na sledecem racunu!!! Zasto placati kradju ili tudje greske (kako ko voli da to nazove).
Sada malo o pretpostavkama. Ko ima zivaca (i vremena) da ide svaki mesec da se zali zbog 10-ak dinara?
Malo matematike: 10-ak dinara x 12 meseci x broj zakinutih (prevarenih/pokradenih) korisnika = VELIKA KRADJA NA GODISNJEM NIVOU
Takodje me zanimaju slicna iskustva ostalih korisnika?
I jos nesto:
Da li neko ima tacan podatak:
Da li pruzalac usluga (MTS) mora omoguciti korisniku uvid u potrosnju tokom meseca?
MTS mi je odgovorio da oni nisu u obavezi da pruzaju tako nesto! Ispada da je njihova dobra volja sto provera stanja (PONEKAD) radi.
Provera stanja vise ne radi nego sto radi, a i kada radi najcesce su im podaci stari, pa samim tim i nevalidni.
[mod]
Promenjen naslov teme pošto u temi nisu komentari korisnika samo jedne mreže...
;)
[Ovu poruku je menjao Catch 22 dana 16.03.2008. u 00:52 GMT+1]

Fantomske stavke na racunima operatera (Prevara ?!?)
Re: Fantomske stavke na racunima operatera (Prevara ?!?)