Evo sta znaci njihovo poboljsanje usluge..
U februaru nisam bio u zemlji tako da sam u Mart preneo ukupno oko 180 minuta sto mi za mart onda daje 180+125 = 305 minuta
Sada, kada im je najzad proradio *100# servis saznao da u april prenosim ~50 minuta (govorim iz secanja jer je *100# servis ponovo ne dostupan)
Sto znaci da sam po njihovo racunici pricao oko 255 minuta!
Moj prosek razgovora je oko 105 minuta!
Moj telefon mi je za mesec Mart pokazao oko 80 minuta razgovora!
Za mart su mi krali 255 - 80 = 175 minuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znaci poskupljenje je debelo preko 100% !!!!!!!!!!!! LJUDI ALOOOOO!!!!
Pljujem na njih, smucili su mi se.
Sad se postavlja pitanje. Onomad kada su uveli tarife Prenesi, dali su se oni tada preracunali, zeznuli? Mislim, neverovatno mi deluje da njihovi strucnjaci ne znaju da izracunaju da ce im te tarife umanjiti prihod!
Ja sam apsolutno siguran da je tarifa prenesi bila samo navlakusa da se ljudi upecaju na 2 godine i kada se postigao zeljeni broj riba na udici tada su lepo digli cenu u oblake!
Znaci nista drugo nego obmana koja je planski sprovedena od pocetka do kraja!!!!
Imat ce me kao korisnika dok mi ne izadje obaveza (jos par meseci). Osecam se prevarenim i iskoriscenim. To se ne prasta.
Od MTS-a nikada nisam ni ocekivao prof odnos. Od Mobtela/Telenora jesam.
Kada prodje ug. obaveza idem tamo gde i ocekujem da ce da me farbaju.
Neko ce reci pa sada je svugde isto, nema svrhe prelaziti.... tacno. Ako je svugde isto onda necu biti ni nakavoj steti ako napustim one koji su na ovako grub nacin izigrali moje poverenje.
[Ovu poruku je menjao zole_ dana 07.04.2008. u 12:17 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao zole_ dana 07.04.2008. u 12:18 GMT+1]

Re: Novo tarifiranje za postpejd korisnike - 60+1
Svega ovoga ne bi bilo da je Pera otisao pravo u policiju