Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

oglasi za kupovinu-prodaju

[es] :: Elektronika :: TV uređaji :: oglasi za kupovinu-prodaju
(TOP topic, by rubin_miki)

[ Pregleda: 14939 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

rubin_miki
rubin i miki
Prilep-Makedonija

Član broj: 9900
85.30.116.*

icon oglasi za kupovinu-prodaju17.02.2008. u 13:40

ovde oglasavajte kupovinu-prodaju..
dalje, dogovarate se na privatne poruke..
ce da izadjem na televizor,a????
17.02.2008. u 13:40 

FoxVanis
IMS-tim (Internet Marketing Studio)
Subotica

Član broj: 89834
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.ims-tim.com

icon Re: oglasi za kupovinu-prodaju19.11.2011. u 08:04
ORIGINALNI DALJINSKI UPRAVLJAČI

MARKE:
Navešću par aktuelnih marki:
Aiwa, Akai, Akira, Anitech, Bang & Olufsen, Beko, Bigston, Blaupunkt, Contec, Crown, CTC Clatronic, Daewoo, EI-Niš, Elin, Elite, Elta, Finlux, Fisher, Fox, Fuego, Funai, Goldstar, Gorenje, Grundig, Hitachi, Humax, Imperijal, Iskra, ITT/Nokia, Ivory, JVC, Kamakcrown, Kenwood, Konka, Kopernikus, LG, Loewe opta, M.Elctronic, Metz, Minerva, Mitsubishi, National, Nec, Neo, Neon, Nordmende, Onwa, Orion, Panasonic, Paolo, Philips, Pilot, Pioneer, Pioner, Premier, Prima, Profilo, Prolux, Prosonic, Provision, Quadro, Roadstar, Rolsen, Rowa, Saba, Sagem, Samsung, San, Sanyo, Schneider, Seg, Seleco, Sharp, Siemens, Silva, Sky, Sogo, Sony, Standard, Stilandia, Strong, Tec, Telefunken, Teletech, Tensai, Tevion, Thomson, Ultravox, Universum, Venus, Vestel, Vivax, Vox, Waltham, Watson, Weg

SLANJE I DOSTAVA:
Kada utvrdimo koji daljinski odgovara Vašem TV-u, naručujete na Kupindu i dobijate za dan-dva na kućnu adresu. Na naručenih 3 komada i više ja snosim troškove dostave.
PREVOZ JE OBEZBEĐEN DANAS ZA SUTRA PO CENI OD 175din.

GARANCIJA:
U slučaju reklamacije da daljinski nije dobar ili da ne radi odmah po preuzimanju, da stigne polomljen ili oštećen, sve ostale troškove snosim ja lično i dobijate drugi. Garancija na daljinski upravljač je mesec dana od datuma preuzimanja zbog mogućnosti oštećenja usled nepravilnog rukovanja i ispadanja, bacanja ili preloma od strane korisnika koje se često ume dogoditi.

Cene su od 400din pa na dalje. Porebno je da me kontaktirate na 064/2151342, da mi date model TV-a i marku pa ću vam reći šta se može rešiti i po kojoj ceni.
Sve nam je dozvoljeno, ali nije sve na korist!
19.11.2011. u 08:04 

[es] :: Elektronika :: TV uređaji :: oglasi za kupovinu-prodaju
(TOP topic, by rubin_miki)

[ Pregleda: 14939 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.