Citat:
lama27lama: ako se ja nalazim u bosni, posto su mts i mtel prijateljske firme, da li i ja mogu koristiti tu uslugu
tj.da li se meni isplati da kupim vas O64 , i da me neko iz srbije sa o64 zove po toj promotivnoj ceni...
Začkoljica je što ti mešaš slova i brojeve "o šest četiri" nije isto što i "nula šest četiri"...
:)
Šalu na stranu, mislim da to ne može (?)
Citat:
Roming promocija
Za sve vas, prijatelje mt:s-a ROMING PROMOCIJA SE NASTAVLJA
ZA PREPAID KORISNIKE
Kada se nalazite u Crnoj Gori ili Republici Srpskoj odaberite m:tel mrežu i pozivajte vama drage osobe u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj za samo 8,00 dinara po minutu, a svi dolazni pozivi su besplatni. Ako ste ljubitelj SMS poruka, a odabrali ste m:tel mrežu, slanje SMS poruke košta neverovatnih 6,50 dinara bez obzira na destinaciju gde ste poslali poruku.
ZA POSTPAID KORISNIKE
Kada ste u Crnoj Gori ili Republici Srpskoj, a odabrali ste m:tel mrežu, pozivi ka Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj tarifiraju se sa samo 7,00 dinara po minutu, a dolazni pozivi su potpuno besplatni.
Za vreme trajanja roming promocije GPRS saobraćaj iz mreža m:tel CG i m:tel RS tarifira se sa 50% popusta u odnosu na cene prikazane u tabelama roming partnera.
Ali možeš i da se raspitaš direktno kod operatera: korisnicki@mts.telekom.yu
"Freedom's just another word for nothing' left to lose"