Dragi profesionalci i amateri,
Vidite ovo, tacno pre godinu dana radio sam neku stampanu plocicu u Protelu 99SE i sve je bilo ok, posto nemam stampac kod kuce Exportujem ga u .wmf formatu u kome dobijem razmeru 1:1 onga sto je u Protelu .PBC. Pre neki dan radim sve sam sredio napravio .pbc i exportovao u .wmf file kad ono ima sta da vidis za par procenata stampa je manja od one koja treba da bude u realnosti... Ok, rekoh mozda zato sto sada Protel kroistim na Laptopu pa mozda neka podesavanje itd. pa se vratim na Desktop gde mi je vec dve godine aplikacija Protela sa kojom je sve bilo u redu kad ono ista stvat stampa je za nekoliko procenata manja i po horizontali i po vetikali... Sta sam jos uradio ok rekoh da istampam ono sto sam vec ranije prebacio u .wmf i naravno sa tom semom sve je ok u razmirei je 1:1 tako da svi el.elementi dolaze na svoje mesto kako i treba da bude.......
Da li neko ima neku ideju o cemu se ovde radi... Znam ja sada mogu da idem u Photoshop-u i da to sredjujem ali je ranije sve bilo ok. sto bi sada gubio vreme u sredjivanju neceg sto bi ustvari trebalo da bude gotova prica...
Hvala unapred
Pozdrav....

Re: Protel 99SE - Manja razmera u .WMF formatu
Re: Protel 99SE - Manja razmera u .WMF formatu