Pratim ovu temu vec neko vreme i gledam kako su neki ljudi u zabludi .
Zakon pravda itd ? ma dajte ljudi mislim ovo je jos uvek Srbija , a kod mene u skoli postojala su 3 pravila koja su nam saopstili prvo .
1 . Rad red disciplina .
2 . Profesor je uvek u pravu
3. Ako profesor nije u pravui nadovezujemo se na drugo da je profesor uvek u pravu .
Isao sam u ESTS "Nikola Tesla " Kraljevo 3 godisnji smer Elektromonter mreze i postrojenja u skoli postoji drgi smer Energeticar ciji je posao naravno mnogo bolje placen i jedina razlika izmedju nas i njih je da suoni imali jedan predmet vise celo skolovanje . Da neki ce da kazu a sta je sa zadnjom godinom oni 4 vi 3 , eh njihova ta je vise fazon zavrsna smo svi ce da nam poklone itd i tako i bude gledao sam generacije kako zavrsavaju tako .
Prakticna nastava je jednaka nuli svi traze da znate i pricate o necemu sto nikad niste videli u zivotu , vec pocinjem da se nerviram dok pricam i prisecam se .
Poenta svege : ovo je Serbia nazalost trpi i cuti ako imas srece rodices se u bogatoj porodici ziveces lagodno dobices diplomu kao poklon za 18 ti i bices neko i nesto .
Znam da ce neki da iskoce i kazu da dobice diplomu ali sa njom moze da obrise du** a ja na to kazem : Da tako je zivi u zabludi :/
Ko nema koprca se ceo zivot i eto tako ukratko .
Good Game internet prodavnica
http://www.ggstore.info/