povremeno mi ne radi centralni zvucnik,dolazi do nekakvog spoja ili sta vec...
vufer poludi,toliko bruji da ce kucu da srusi
hah
iskljucim iz struje i onda je kasnije ok
zna li neko o cemu se radi?
unapred hvala
marija
your: povremeno mi ne radi centralni zvucnik,dolazi do nekakvog spoja ili sta vec...
vufer poludi,toliko bruji da ce kucu da srusi
hah
iskljucim iz struje i onda je kasnije ok
zna li neko o cemu se radi?
unapred hvala
marija
Meni to izgleda kao da konstantna DC dode na woofer. Vjerojatno je u pitanju reed relej na pojacalu. Najbolje da pogleda netko ko se bavi takvim stvarima.
prvo da ti se zahvalim na savetu , ali...
kako da otvorim centralni zvucnik,nema srafova
???
cak povremeno se ugasi,sam od sebe ceo
sistem,resetujem
i onda je kao ok...?
pomoziiiiiiiiiiiiiiii
hvala
Kao prvo ni ja ne mogu da se setim kako se rasklapa, ali mislim da se rasklapa od pozadi.
Postoje rupe i u dubini su krstasti zavrtnjevi po coskovima, samo se prisecam.
Obicno je dolazilo do takvih manifestacija, jer je kabl koji povezuje centralni zvucnik/centralnu jedinicu i S.Woofer isuvise debeo i krut, pa se jednostavno zbog tezine iskonektuje.
Ne sasvim ali dovoljno da pojedini kontakti ostanu ne povezani.
Inace kad je sve ispravno taj komplet veoma dobro svira, i tad kad se pojavio bio je jedan od skupljh 5.1 sistema sa daljinskim upravljacem.
Zna li ko gde moze da se kupi ili kako da se nabudzi kabal sto povezuje subwoofer i centralni zvucnik (okrugli, debljine oko 8mm sa 9 kontakt pinova)?! Gubi mi kontakt na dva pina. P.S. Nadam se da se to zove pin?!
Da dule6491, to je doticni konektor. Inace iz NS-a sam. Ustanovio sam da je i zeoN_Rider u pravu, otisli su i zenski konektori... U najgorem slucaju kabal mogu namestiti izolirkom jer u jednom polozaju ne prekida, ali sta raditi sa ovim zenskim konektorom. Moze li se to nekako resiti?!