Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

YouTube filtriranje

[es] :: Web razvoj :: YouTube filtriranje

[ Pregleda: 1116 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

diplomata

Član broj: 112542
*.telrad.net.

icon YouTube filtriranje15.01.2008. u 12:35

Malo sam se igrao sa YouTube API, iskombinovao malo Flesa, XML-a i JavaScripta ... :)
Jos mi filter za YouTube ne radi 100% dobro pa je mozda 2-3% video klipova promaseno (gotovo zanemarljivo).

A evo sta je ispalo.
http://tvspotovi.com/demo.htm

Mislim sve je jos demo, pa mozda ima neko neku konstruktivnu ideju :)
15.01.2008. u 12:35 

Nemanja Avramović
PHP developer, Webinsane
Beograd, Srbija

Član broj: 32202
91.150.113.*

Sajt: avr.am

icon Re: YouTube filtriranje18.01.2008. u 20:45
Odlično zamišljeno, ali nekako nedovršeno (što je i logično kad je demo u pitanju). Ono što bih ja odradio:

* poradio malo na dizajnu - onaj header na webmasteri.php je OGROMAN... ok su veliki hederi, ali meni je ono malo previše
* dodao kategorije po muzičkim žanrovima, pa u njih grupe... čini mi se da trenutno ima samo narodnjaka odnosno turbo folka
* sredio prikazivanje spotova preko inline popupa ili čak u drugoj stranici, nikako u običan popup (čim vidim popup na sajtu dođe mi da napustim sajt)
* sklonio bih onaj YouTube watermark... jes da nije etički, ali izgleda profesionalnije (tu treba malo zezanja sa PHPom ali radi )

Pošto sam i sam planirao ovako nešto *nekad* da napravim, ali nikako nisam nalazio vremena... a sad vidim da je kasno (realno nisu potrebna dva takva sajta)... pa ono, ako si zainteresovan za saradnju, reci
Moj sajt. Engleski?.Moj blog. Moj avatar.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
18.01.2008. u 20:45 

[es] :: Web razvoj :: YouTube filtriranje

[ Pregleda: 1116 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.