Pozdrav svima!
Konslultovao sam se u vezi ovoga sa nekim ljudima, ali sam dobio oprecne odgovore! Sada vise nisam siguran da li je moj aparat u potpunosti ispravan ili ne?!
Naime, kada snimam video zapis, kao rezultat dobijem sjajnu sliku, ali se cuje propratni zvuk u vidu sitnog ucestalog kuckanja(ili kako bih vec to opisao). To se inace vrlo jasno cuje kada prislonite aparat na uvo pa u toku snimanja pomerate glavu zajedno sa aparatom. Kao da neki motor unutra neprestano radi-ja prvo pomislim da je u pitanju nesto za automatsko fokusiranje, ili nesto slicno. Sta god da radim, ne mogu da se oslobodim tog zvuka. Nema ga samo kada aparat potpuno miruje! Kada se snimaju "tise" scene, onda se taj zvuk jasno cuje i na snimcima i zaista me iritira. Odlicna slika, ali sve je pokvareno tim zvukom!!! Molio bih sve ljude dobre volje da ukljuce svoje Fujie i da naprave video zapise, a da pri tome prislone uvo na aparat, pa da ovde izloze svoja iskustva. Dobro bi dosao i neki kraci video zapis u tisini u trajanju od 10-tak sekundi, kako bi svi mogli da shvate o cemu se radi!!! Jasno mi je da se mora cuti zvuk dok snimam i zumiram, jer samo zumiranje proizvodi relativno jake zvuke, ali ovo drugo...?!
Ovo mi je vrlo vazno, jer moram da znam da li da reklamiram aparat ili je ipak sve u redu.
Unapred zahvalan!
Goran!!!

fuji6500fd i zvuk koji se javlja u video modu!!!
Re: fuji6500fd i zvuk koji se javlja u video modu!!!