Citat:
J.C.: ukucas
zbog toga meni trenutno nije jasno odakle mi na racunu 12.8 dinara, van pretplate i svega ostalog, kada nisam placao ni parking ni bilo sta drugo :)
postavlja se pitanje da li ipak kradu ili ne?
I meni stoji 25.... od prvog u mesecu. To je zbog preseka stanja, to ce btii saobracaj 31. u mesecu jer navodno Telenor pravi presek 30. u mesecu pa ispade da se od 31. racuna sl. mesec a ne od prvog....
Citat:
i jos jedna stvar, posto sam na paketu prenesi, nije mi jasna jedna cinjenica koju su rekli na sajtu.
Kaze prvo se trose preostli minuti iz predhodnih meseci pa tek onda ovi u sadasnjem mesecu.
meni se samo smanjuje cifra preostalih minuta iz sadanjeg meseca, ali cifra minuta ostalih iz predhodnog meseca mi stoji nepromenjena
tako da se meni licno pojavljuju razne nelogicnosti u svemu ovome :)
?! Da li je ovo neka sala posle ovolike teme.... prvo ti se 'obracunavaju' tekuci minuti i poruke, i za to moze da se prati stanje skoro pa u real time. Za prenete ne moze, oni se tek na kraju obracunavaju, ali ako malo promenimo ugao gledanja - to znaci da su tekuci u stvari preneti (ako imate vise minuta i poruka nego sto imate na jednom mesecnom paketu), i onda npr. ja kada potrosim 325 min iz tekuceg meseca brojac staje, ali ja znam da sam to potrosio od onih 450 prenetih, i da cu u sl. mesecu imati 325 novih i 450-325=125, suma 450 minuta za naredni mesec.
Zakljucak: Korisnici u Srbiji koji ovo kapiraju su veoma inteligentni, i po tome prednjacimo u odnosu na zapadnjake koji ne razumeju ni kada im stigne koncizna informacija koliko su potrosili a koliko imaju preostalog saobracaja.. :)
There are wars that can't be won.
IT'S ALL THE SAME,
ONLY THE NAMES WILL CHANGE.