Meni ugovor na 2 godine sa bel 150 tarifnim paketom istice na kraju ovog meseca tako da vise nemam obaveze prema telekomu.
Od kako se besplatni minuti i sms poruke prenose preostalo mi je oko 150 minuta i isto toliko poruka, posto sam u zadnje vreme manje koristio telefon, pa sam mislio da prednjem na mix 500 tarifni paket za koji mislim da bi mi bio odgovarajuci.
Prvo sam probao da nazovem 788 , ali nije mi bio moguce prebaciti se na mix 500 iako mi je ugovor sa njima na bel 150 2 godine isteklo tako da sada mogu i na manji paket da se prebacim, govorni automat mi je samo nudio mix 1000
Posto nisam mogao ovako da se prebacim na manji tarifni paket resih da odem do poslovnice i da mi tamo prebace na manji tarifni paket, samo sam podneo molbu i trebao sam da potpisem neki papir i onda su mi rekli da je sada u redu i da je moja nova tarifa mix500. ali kada sam pitao da li to vazi od sledeceg meseca, devojka iz mts-a mi je rekla da je to najverovatnije od 1. marta posto se promena tarifnog paketa vrsi do 20-og u mesecu sto nigde nepise!
ZALAZEM SE ZA UKIDANJE VOJNE OBAVEZE. svi koji misle isto neka pisu na private poruke!