skinuo sam sa neta service pack 3, ali ne znam s kojim programom da otvorim te fajlove. Ovako izgleda jedan od fajlova:
windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu.7z.001
moze li mi ko pomoci?
Na internetu se pojavilo više pouzdanijih informacija o Service Pack 3 za Windows XP operativni sistem. Nedavno je Microsoft uručio Service Pack 3 (SP3) beta odabranoj grupi testera. Njegova oznaka je 3205 i "težak" je 334.92 MB. Novi Service Pack uglavnom predstavlja skup svih zakrpa i bezbednosnih ispravki koje su izašle u međuvremenu i sadrži 1073 zakrpa, od kojih su 114 bezbednosne prirode. Tu su i četiri noviteta. Prvi od njih je sistem aktivacije, koji više ne zahteva unošenje serijskog broja prilikom instalacije. Druga novost je Network Access Protection Module, prvi put viđen u Visti. Preostali noviteti su Microsoft Kernel Mode Cryptographics Module i Black Hole Router algoritam detekcije. Windows XP Service Pack 3 (SP 3) treba očekivati u prvoj polovini 2008. godine...
Ako si skinuo sve fajlove, prvo moraš da spojiš arhivu. Ako winrar ne završava posao, onda moraš da spojiš delove nekim programom, bilo je mnogo puta reči o tome, sasvim je dovoljan i Total Commander. Kada dobiješ nekifajl.7z, onda njega raspakuješ i winrarom.
Pošto je u pitanju XP SP3 koji ne postoji i pošto je o ovakvom problemu pisano bezbroj puta, ovo će da bude dovoljno a za više koristi pretragu.