Slozio bih se stim da se u poklonu zubima negleda, medjutim ima jedno zapazenje.
Onaj ko razmislja vec je odavno presao na mix pakete mts posto u mix paketima dobija vise besplatnih minuta i poruka nego u bel tarifnim paketima., a i minuti mogu da se koriste u bilo kojoj mrezi.
Meni ce svakako dobro doci ovo posto koristim bel 150 paket a kada mi zafali da zovem nekog van mreze mtts onda uzmem vip pripeid ( koji mi se jos duplira ) i to je razlog sto nisam presao na mix250 napr, posto mi ugovor istice sa mts-om krajem godine pa nisam hteo na 2-3 meseca da menjam, tarifu a i uvek je tu pored mene bila vip prepaid kartica kada mi je zaskripilo sa besplatnim minutima.
Ovo ce mi svakako dobro doci, necu morati da potezem vip prepeid karticu do kraja godine, a i jako retko pricam manje od minut moji razgovori najcesce na mobilnom traju izmedju 45 sekundi i 2 minuta.
Ali kada mi bude isteklo jos ovih mesec dana sa mts-om raskidam ugovor i dobro cu raznmisliti kada budem birao novog operatera.
Zasada mi je najblizi vip posto daje najvise besplatnih minuta i poruka, bicu i sledece godine postpeid posto sam navikao da sam postpeid , a i jeftiniji je nego prepeid, ali je moguce da necu odma da potpisem ugovor na 2 god, negu cu ovaj put da razmislim malo bolje pre nego sto budem potpisao ugovor na 2 godine sa nekim, znaci vip ima najbolje uslove za sada , a i telefone koji ipak nisu jako povoljni pa se zbog toga nebih zarobio kod njih osim ako ne ponude neku novogodisnju extra paket povoljan onda necu razmisljati vise....
Tako da je moj zakljucak da mts i nije nesto poklonio korisnicima bel tarife osim zaokruzivanja na 1minut , jer se otprilike ovoliko besplatnih minuta se dobija u na mix paketima na koje su vecina postpeid korisnika pobegli, a pritom su ostali samo malo korisnika na bel tarifama.....
Ocekujem da se ovo zaokruzivanje na minut napravi i na svim ostalim postpeid paketima mts-a posto su verovatno to naumili , jer su sve prepeid pakete zaokruzili na minut i gde je bilo i gde nije bilo logike....
toliko od mene
ZALAZEM SE ZA UKIDANJE VOJNE OBAVEZE. svi koji misle isto neka pisu na private poruke!