Kada ubacim Kingston usb od 1 gb u usb drive izadje mi poruka "There are not Hi speed USB host controlers instaled on this computer". Tako nesto. uglavnom, radi sve to , ali me bas zanima da li bi radilo brze kada bi to instaliraio.
Da li neko ima ideju sta je to.?Da li je moguce to instalirati?Kako to instalirati? Hvala puno
Pretpostavljam da imaš nešto stariji računar (Pentium II ili III) jer izgleda da ti je na ploči USB 1.1 standard (stariji, sporiji). Kolko sam primetio, bezmalo sve ploče već u poslednje tri godine imaju USB 2.0, gde je transfer višestruko brži. Rešenje - kupiti novu ploču, ili PCI karticu sa USB izlazima.
Pretpostavljam da je u pitanju stariji komp jer na svim novijim kompjuterima ima USB2.0 dok je na starijim USB1.1.Ne moguće ga je instalirati ako nemaš ploču koja ga podržava.
[Ovu poruku je menjao duksi1993 dana 22.11.2007. u 16:23 GMT+1]
Problem je resen i jako je glup!!! U BIOS-u nadji podesavanje za USB2.0 i UKLJUCI GA!!!:)))
Ne znam zasto ali na default-u je iskljucen! I obavezno ga stavi na Hi-Speed!!
Poz!!
Eh, ja sam u mom BIOSu nasao samo ponudjeno <USB Controller: V1.1, V1.1+2.0> i namesteno mi je bilo na ovo drugo i nista vise nema ni HI-speed ni bilo sta drugo ! ??????????
mmmmmmmmm
10.01.2008. u 01:00
Nenad Vranjanac nbg
Moderator Član broj: 36176 Poruke: 2751 *.adsl.beotel.net.