Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pomoc pri odabiru kjige za Photoshop CS3

[es] :: Grafički dizajn :: Pomoc pri odabiru kjige za Photoshop CS3

[ Pregleda: 1987 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sensei
bih

Član broj: 43835
87.250.113.*

icon Pomoc pri odabiru kjige za Photoshop CS305.11.2007. u 00:40 - pre 2029 dana i 4h

Zdravo.
Instalirao sam Photoshop CS3 i malo cackao po njemu, jel mi neko moze preporuciti neku dobru knjigu na nasem jeziku za kupiti. Treba mi za web dizajn.
Hvala.

Odgovor na temu

Zmaj
Predrag Krstić
web developer
Zrenjanin

Član broj: 1035
77.46.183.*

Sajt: www.zmajevognezdo.com

icon Re: Pomoc pri odabiru kjige za Photoshop CS305.11.2007. u 15:24 - pre 2028 dana i 14h
pa koliko znas da koristis Photoshop? ako si pocetnik, kupi bilo koju knjigu, sto se tice osnovnoh stvari u photosjopu nije menjano nista vec 4 poslednje verzije, tako da slobodno mozes da kupis bilo koju, ako si bas pocetnik uzmi neku Adobovu iz Classroom in a book (kod nas: ucionica u knjizi) serije Photoshop, pretrazi forum imas puno tema vezanih za tutorijale u ps, to ce ti dosta pomoci. A imas i pristup internetu pa probaj da na guglu potrazis photoshop basic tuorial

Odgovor na temu

Skandy
AB, Canada

SuperModerator
Član broj: 152655
*.adsl2.versatel.nl.

icon Re: Pomoc pri odabiru kjige za Photoshop CS305.11.2007. u 16:34 - pre 2028 dana i 12h
Laptopovi

Ako si pocetnik, najbolje da uzmes neku knjigu bas za CS3, iz razloga jer je od ove verzije izmenjena radna povrsina i mogu te zbunjivati slike paleta iz predhodnih verzija ( ako koristis knjigu od neke predhodne verzije). Mada tacno je da sto se tice same osnove u radu se nista znacajno nije menjalo.
Prilikom odabira knjige, gledaj da to bude knjiga sa propratnim CD-om, na kom su nedovrseni primeri, gde te kroz knjigu vode do finalizacije vec zapocetog posla. Ovo se pokazalo kao najbolje za pocetnike, koji se prvi put susrecu sa programom. Ukoliko ne pronadjes takvu knjigu za CS3, a pronadjes za neku od predhodnih verzija, ne obeshrabruj se, samo instaliraj verziju za koju si pronasao knjigu, sve ostalo je nagogradnja.
Na YouTube imas dosta video tutorila.
Srecno.

Odgovor na temu

dvd studio

Član broj: 83504
*.smin.itsisp.net.

icon Re: Pomoc pri odabiru kjige za Photoshop CS314.11.2007. u 21:10 - pre 2019 dana i 8h
Nabavi neke diskove sa tutorijalima,veruj mi to ce ti najvise biti od pomoci.
I samo vozi.
ivan

Odgovor na temu

[es] :: Grafički dizajn :: Pomoc pri odabiru kjige za Photoshop CS3

[ Pregleda: 1987 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.