Ovdje bi mogli ostavljat zahtjeve za seg filekima da ne opterecujemo ostale teme o manni i skynetu.
Evo za sve one koji se prvi put susrecu sa ovim programom kratko uputstvo. Uputstvo je skinuto sa neta i nisam ga ja napisao a zaboravio sam ime autora pa mu se ispricavam sto ga ne potpisujem. :
U programu odes na 'Tasks->New Task'.
Pod tabom 'General' ucitas Downloaded file.
Zatim odes na tab 'List of the segments' i stisnes Scan the file, nakon sto ga skenira stisnes Use.
Sada imas listu segmenata koji ti fale. Stisnes Save i to spremis.
Tu listu posaljes nekome ko ima celi file.
On zatim ide na 'Service->Offline repair of file'.
Pod tabom 'Export data' prvo ucitava svoj ispravan file, zatim tvoju listu segmenata i odredjuje gde ce spremit segment.
Pritiskom na Export napravice se novi file koji salje tebi.
Ti sada ides na 'Service->Offline repair of file' tab 'Import data'.
Ucitas svoj osteceni file i onaj sto si dobio.
Stisnes Import i dobit ces kompletan i ispravan file.
Nadam se da ces naci dobrih ljudi koji ce ti praviti i slati segmente.
Program mozete skinuti ovdje
[Ovu poruku je menjao Milan Stojanovic dana 15.09.2007. u 12:24 GMT+1]
ivman: livada evo ti popravke sve sto ti treba naso sam i onaj file sto sam reko da mi nedostaje nisam dobro video nije bio lepo obelezen vec onim brojevima
Hvala
Super dfa si naso onaj filek. I meni je dosta fileka neimenovana al ja to poslozim po vremenu i njacesce su onda neimenovani tamop gdje treba u totalcomanderu pa ih sam preimenujem. Evo zavrsio je DL za danas . Idemo sad to sve pokrpat da vidim dal je svo Ok
Hvala još jednom
Doberman: Jel moze neko da mi popravi ovaj fajl:
Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.2007.DVDRip.R5.PROPER_-_By_G_G_Upload_Team.part5
islo je sinoc na 7e.
Pozz
Vrlo rado ,al prekasno si poslao zahtjev. Obriso sam rarove prije jedno sat vremena :(
Sorry
livada: Evo popravak.
Samo da priupitam. Ja nisam uspio otpakirat Curse_Of_Alcatraz_DoMiNo. Svi rarovi su dobri al kaze da moram krenut od 1 rara i da ima crc eror i nece otpakirat nista.
sa tvojom zakrpom sam ga otpakovao bez problema vidi mozda stvarno nisi poceo da ga raspakujes od part1 ili propusti svaki rar kroz segment downloader da ga skenira desava se da dodje file kao dobar a da u stvari nije pa da pokusamo da ga zakrpimo ako je to
Najbolje je biti bogat i zdrav,jer ako si siromasan,dzaba ti sto si bolestan..
Sve sam probo i sve je Ok. Nisam imao vise mjesta na hd-u pa sam to obriso i vise nemam brige :)
Jel netko otpakiro bioshock. Pa to se otpakiralo u 6gb. E sad me zanima posto to radim na poslu: kaj to nema instalaciju? sta samo kopiram i radi. Nemrem to isprobat tu na poslu a vrlo me zanima.
U programu odes na 'Tasks->New Task'.
Pod tabom 'General' ucitas Downloaded file.
Zatim odes na tab 'List of the segments' i stisnes Scan the file, nakon sto ga skenira stisnes Use.
Sada imas listu segmenata koji ti fale.
ako imaš link otkud je file skinut jednostavno ga paste pod Main URL: i sam ga dopuniš sa weba
jedina je fora što za rapidshare treba premium account jer ne radi resume