Pošto sam je ja prebacio, red je da se oglasim povodom žalbe.
Tačno, forum Arhiva je dostupan samo moderatorima. E-mail obaveštenje o premeštanju teme se ne dobija. Ti si dobi samo zato što si odabrao opciju praćenja teme mail-om. Retko kada je se neko žali na premeštanje teme, uglavnom je jasno pa se ni ne šalje obaveštenje. Ako ti nije jasno žašto je teme uklonjena, možeš kontaktirati supermoderatora koji je izvršio premestanje preko privatnih poruka i zatražiš obrazloženje. Ako ti supermoderator ne izađe u susret, a ti smatraš da si oštećen, možeš otvoriti temu u ovom forumu i zatražiti mišljenje i ostalih.
Konkretno u ovom slučaju, razloga za premeštanje ima više:
1) Piraterija je zabranjena, a na tvom sajtu se nalaze stvari koje su protiv
pravilnika celokupnog foruma.
2) Istim pravilnikom je zabranjeno i reklamiranje, a ti si to upravo i radio. Nisi ostavio direktan link do onoga što je u temi opisano već url do sajta koji ti stoji u profilu (što se smatra reklamiranjem).
Da bude još gore, ovo ti nije prvi put da tako ostavljaš link. Nekoliko puta si to do sada uradio (da ne tražim kroz profil, otprili pet puta). Bio sam online kada si prvi put to uradio i bio sam u velikoj dilemi da li da ti obrišem temu. Odustao sam zbog skorašnjih dogovora oko prava i mešanja supermoderatora van foruma koje uređuju, a i na tvom sajtu se može neći rešenje koje mnoge muči oko skidanja sa rapidshare-a.
Nadam se da si zadovoljan razlogom prmeštanja. Ako te još nešto zanima, pitaj pa da pojasnim.