Kupovinom putem eShop-a svaki kupac dobija na poklon Telenor bežični miš za udobniji i jednostavniji pregled Telenor ali i ostalih web sadržaja. Bežični miš se dostavlja zajedno sa kupljenim telefonom na kućnu adresu. Isporuka je besplatna.
Kupovinom postpaid broja ili telefona putem eShop-a svaki kupac dobija na poklon Telenor USB flash drive od 1GB. Poklon se dostavlja na kućnu adresu. Isporuka je besplatna.
pogledaj datum prethodnog posta... btw, pri proveri u kreditnom birou, pošto traže broj tekućeg računa, da li je potrebno da imaš stalne prihode ili povremene?
Mnogi zbog ovih cimanja odlaze kod mt:s-a, razumem da proveravaju one sa 1000+ din pretplate, ali za 500 din mesečno stvarno mislim da je bezveze (mada i u drugim zemljama je uslov da si zaposlen za postpaid, ali to je dosta nezgodno za studente)...
02.11.2009. u 14:45
Slobodan Milivojevic Pirot / ni.ac.rs
Moderator Član broj: 7062 Poruke: 5519 *.exe-net.net.
Ukoliko zelis samo postpaid bez telefona, ne moras da imas ni racun ni stalna primanja. Posle 6 placenih racuna mozes uzeti i telefon uz aneks ugovora takodje bez provere u kreditnom birou.
ja sam postpaid nekih 5.5 godina, ali kod e-shop kupovine mi traži zadnje cifre tekućeg računa... imam samo onaj koji je vezan za platnu karticu, ali nemam stalne prihode, pa ne znam da li je to dovoljno?