Postovanje svima.
http://www.elitesecurity.org/t266697-pomoc-za-head
Ovo nije prvi put da @marija12 daje pogresne informacije korisnicima. Zbog losih uputstava covek moze pokvariti svoj risiver te mora kupiti novi. Ako ste posetili doticni topic koji sam stavio mozete i sami videti da sam 100% u pravu.
Moderatori trebaju da budu prema svim korisnicima fer i posteni ali u ovom slucaju se to nije desilo.
Nakon sto sam napisao da @marija12 lupa gluposti i da to nije prvi put,
moderator @djxy mi je ispisao pravilnik da se uvrede korisnike ne mogu tolerisati AKO NISTE 100% SIGURNI!
Takodje je u istom tom clanu pravilnika koji je moderator @djxy ispisao pise da se ovde ne dozvoljavaju ''Sarlatani''.
Na kraju tog posta KOJEG VISE NEMA JER GA MODERATOR @djxy OBRISAO (a to nema pravo!) je pisalo da se ovde ne moze ponasati kao na ulici.
Ja sam istog tog moderatora upitao sledece: Da li sam ja sa ulice? Da li sam ja Sarlatan?
Odakle Moderatoru @djxy pravo da vredjaja korisnike? Da li sam ja sa ulice i Sarlatan to je moja stvar a ne njegova.
Znaci, Moderator @djxy je stao u zastitu marija12 tj. korisnika koji je davao pogresne informacije drugom korisniku tako da je covek mogao da pokvari svoj risiver i ko bi mu onda novcano nadohnadio? Mozda Moderator?
marija12, je nekoliko desetina puta reklamirao svoj ili tudji sajt/firmu sa Satelitskom Opremom. Koliko sam ja upucen on za to nema pravo! marija12, je do sad trebalo zabraniti ulaz na Forum minimu deset puta.
Znaci, Moderator @djxy je stao u zastitu marija12 tj, korisnika koji skoro svaki dan krsi pravila Foruma.
Pitanje:
Odakle Moderatoru @djxy pravo da brise poruke koje je sam napisao i na koje sam mu ja odgovorio?
Odakle moderatoru @djxy pravo da vredja korisnike BalkanSat foruma?
Odakle Moderatoru @djxy pravo da stiti korisnike koji non-stop krse pravila?
Hvala na odgovoru, paznji i razumevanju.
SindzaBG.
SBB Internet.
DreamBox 500s / Image: TDW 1.7.0. MaxVar
Fiksni tanjir: 1.25m / 2 lnb-a
Satelit: Astra 19E & Hotbird 13E

Pitanje u vezi Modaratora i Korisnika BalkanSat-a
Re: Pitanje u vezi Modaratora i Korisnika BalkanSat-a

Re: Pitanje u vezi Modaratora i Korisnika BalkanSat-a