Oni rade istu stvar, donwload, upload, chat.
E sada Apex je malo unapredjenija (nadogradjena) verzija običnog DC++. Dakle počev od interfejsa, tema, ikonica, do mnogo boljih opcija za optimizovanje i šering. Instaliraj ga toplo preporučujem, i slobodno možeš bez bojaznosti instalirati i DC i Apex jer su nezavisni jedan od drugog, pa mogu da ti rade i u isto vreme.
Ideš na desni klik na fajl koji skidaš i imaš pause. Ako ti se download prekine a korisnik od koga si skidao nije na hubu, u Apex-u (u Dc to mislim da ne radi) ti se poluskinut fajl stavlja u listu Čekanja, pa akda se taj korisnik poveže ponovo nastaviš skidanje fajla automatski.
Inače dolazi se do istog sadržaja, isto se pristupa hubu, stim što eto ima malo bolju opciju pa ima dugme PublicHostHub (skroz levo u gorenjm uglu) to je opcija u kome ti izlista 2550 najboljih i najkvalitetnijih Hubova na svetu sa preko 2 miliona korisnika trenutno.
Malopre pregledavam ja te hubove i izvalim na jednom rumunskom hubu min. share je 4PB? Ja sad sav u čudu tražim tu mernu jedinicu za veličinu fajla i skontam da je to "peta bajt" 10^15....kukuuu min share je zapravo, 4096 TB ili ako hoćete još jednostavnije 4.194.304 GIGABAJTA, hoćete i u bajtovima? hehe
Da ironija bude još veća na hubu je uvek oko 100-ak ljudi... ja sam se zakleo da tamo ima da se skine snimak ko je rokno Kenedija