Deja vu. hm. sva objasnjenja koja sam procitao na ovom sajtu, mislim samo na one naucne, slazem se tacna su... Ali ovo je mnogo slozena tema da bi se o njoj moglo raspravljati samo pod ovim naslovom. primera radi kada kazete "ljubav". postoji mnogo vrsta ljubavi. ili "mrznja". mislim bi svi voleli da misle da su doziveli pavi deja vu. ali samo je 3% ljudi koji su od vek vekova ziveli koji to jesu. objasnicu vam. "pravi deja vu" ili po srpsko hrvatskom vec vidjeno je doslovno putovanje umom kroz vreme. i to stanje se ne desava slucajno. ono mora biti izazvano veoma slozenim pripremama, ne samo uma, nego citavog sistema energija koje nas okruzuju. mozak treba da prestane da radi, u smislu da niocemu ne razmisljamo. i onda se veoma slozen sistem energije, ali ne iz mozga vec uz pomoc druge osobe salje u vas um i vi pocinjete da plovite ili kako se sad kaze "surfujete" po vremenu. kada se "vratite" u "pravo vreme" vracate se na tacku iz koje ste krenuli. tada mozete reci pa ja sam ovo vec doziveo. veoma komplikovano da se objasni. ali ljudi u buducnosti vec koriste tu vrstu "meditacije" da bi se "prosetali" pa i do nas. pa mozda i do vasek foruma. lude se stvari pricaju i dogadjaju na koje ljudi iz buducnosti ne mogu da uticu zato sto su samo umom prisutni, ali postoje specialno obuceni "surferi" koji mogu da uticu na neobjasnjive odluke ili misli takozvanih "velikih" ljudi. da nije tako nasa civilizacija ne bi napredovala pa i nazadovala kao sto jeste. ne trazim da se bilo ko slozi sa ovom teorijom i ne milim da hoce ali drago mi je da sam je podelio sa vama Srbi. kada se budem "probudio" dozivecu to o cemu vi toliko mucno raspravljate. ja se koristi jednim jako dobrim mladicem da bi sve ovo napisao i nameravan da od njega napravim "velikog coveka" u ovoj zemlji. a da bi vam dokazao da je sve ovo tacno sto sam napisao recicu vam samo jedan datum 16. 7. ove godine. bice to veoma lep datum za sve vas. pozdrav iz "buducnosti"

Re: Deja Vu