Opa pa nisam imao pojma da ovo ovako dobro izgleda ;). Jel mozes malo vise da kazes koja je ciljna platforma (na dialupu sam pa dok se otvori link ...)
His majesty Grand Duke of Shumadija and Western Pomoravlje
@masetrt
Najbolje bi bilo da se naposletku i Vitomir ukljuci i da kaze nesto vise o samoj igri...
Vitomire red je... '=)
@BKaradzic
Meni je takodjer jako drago kada nesto izadje sa ovih prostora...
Shotove - ako ne postavi Vitomir postavicu ih ja. Sto se sajta tice znam da je Vita uzurbano radio - mozda se nesto i potkralo =)
U svakom slucaju kako mi je reako Vita - sledece nedelje ce biti nesto i od video materijala - pa ce te moci da vidite malo i akcije.
Evo kako sam direktno prozvan (i to jos od kolege), da ne budem nepristojan, te da se odazovem pozivu..
Platforma za koju je razvijan SlamIt je PC. Igra radi na raznim GFX chipovima.. ali mi nekako gadjamo 6600+. Kod mene na laptopu sa matorim ATI 9700 radi u 40fps.
Planovi postoje i za konzole, al' prvo hopni pa skochni sto bi rekla bivsa ministarka prosvete...
Okacicemo i video fajlove uskoro.. pa ce biti jasnije kako izgleda sama akcija.
Ako nekoga zanima jos detalja kojih nema na sajtu, slobodno pitajte..
Do tada primite puno pozdrava,
Vita
P.S. Posebni pozdravi za celu old-school ekipu koju nisam video 100 godina!
e, pikao sam ga na proteklom festivalu B link-u, i to na nekom IMac-u. Opasno dobro izgleda, mada mi je desna dirka u par navrata kasnila, a mozda sto sam popio "par" piva, he. Jako zarazno i lepo. Svaka čast!!!
You say that I have no power? Perhaps you speak truly... But you say that Dreams have no power here? Tell me... what power would hell have if those here imprisoned were not able to dream of heaven?
NaGaI: e, pikao sam ga na proteklom festivalu B link-u, i to na nekom IMac-u. Opasno dobro izgleda, mada mi je desna dirka u par navrata kasnila, a mozda sto sam popio "par" piva, he. Jako zarazno i lepo. Svaka čast!!!
Eeee.. nije to dirka kasnila.. nego se zaglavljivao taster.. posto smo onu jadnu fancy mac tastaturu udarali i udarali danima na festivalu..
To su prvi znaci da tastatura pocinje da riknjava :) desavalo nam se to od previse lupanja i sa drugim tastaturama. Ovu poslednju smo i zvanicno razbucali (poiskakali tasteri na sve strane) dok smo snimali video materijal pre par dana. Bila mi je dusa na mestu, jer sam morao da unistim bar jednu pre zvanicnog zavrsetka igre.
Inace.. ono je bio PC iza - prikljucen na Mac monitor.
27.04.2007. u 20:09
ZaMpA Marko Kaćanski student, PMF Novi Sad, Odsek za matematiku i informat.. Novi Sad