icon Re: Treba mi pomoc, neko me terorizira pre 6min
Vrati se u Nebesku Srbiju jer ti ovde niko nist ne moze (mogu samo da te mrze).
Ili jednostavno pokazi prkos i ubij se pa ti nece nista moci.
Kako god, nemoj postavljati ovakve gluposti po forumu.
PS. ako si se zezao, kul, ocigledno su se napalili, al' dosta bilo. :)
Anonymous linking
FBzP
Bog je hteo da stvori zemlju za 10 dana, Čak Noris mu je dao 6
Lesli Eldridz: Biti Srbin, to ti onako dodje jedno specificno stanje svesti.
Znaci moze se pisati o mikrovalnim oruzjima, moze se talasati o svemu i svacemu, ali kad je rec da se pomogne pojedincu koji je direktno izlozen tim zracenjima, onda se tema zakljucava!
14.04.2007. u 16:40
djricky Senior Network Administrator VeratNet ISP Beograd
SuperModerator Član broj: 1046 Poruke: 2681 *.ricky.adsl.verat.net.
djricky, sorry na otkljucavanju, al' osecam da ce biti komplikacija sa novim temama ako ne odgovorim.
batagama, tvoja tema je takva da tu mozes ocekivati samo sprdnju sto je i pokazano u prvih 10ak postova. Temu sam mogao obrisati ili zakljucati. Izbegavam da brisem ukoliko nije u nekom od "mojih" foruma pa sam zato zakljucao a ako moderator MZ-a ipak bude mislio da treba da se otkljuca, moze to jednim klikom da uradi.
To je osnovni razlog. Pored toga, postoji jedan predefinisan razlog prilikom brisanja poruke Sadržaj poruke nije u skladu sa normama kvaliteta ovog foruma. i moja je procena da ta tema spada u takve, ali iz gore navedenog razloga nisam obrisao nego zakljucao.
Ja mislim da je tema sjajna i da ce se, kako se povecava broj ucesnika, i kvalitet teme rapidno povecavati, tako da ce dostici "nebeski" nivo kome ovaj forum tezi.Moderatori, otkljucajte temu!!!Pomozimo coveku!!!
@Shadowed, mozes li malo da objasnis onu opasku o 'napaljivanju'???
14.04.2007. u 18:47
Shadowed .NET developer
SuperModerator Član broj: 649 Poruke: 9001 212.200.70.*
Zapravo cilj... nah, mrzi me.
Ja sam rekao svoj stav povodom te teme i stojim iza njega. Ako moderator MZ-a, ili administratr(i) misle da treba da se otkljuca ili se napravi neko glasanje - samo napred, ni najmanje mi ne smeta (al' nesto sumnjam da ce iko imati volju da se toliko uzbudjuje oko toga).
Sto se mene tice, diskusija oko ovoga je zavrsena.
14.04.2007. u 20:02
flylord Ilić Aleksandar Freedomia (direktor) Nis/Uzice
Tehnički konsultant Član broj: 2954 Poruke: 3563 *.dynamic.sbb.co.yu.
Sto se tice teme zakljucane na MZ-u, to nek odluci mod MZ-a ili admini. Sto se tice ove teme na P&P, totalno je besmislena, i pokrenuta je samo da bui bila pokrenuta. A ne jer postoji neki realni razlog za to.
HARD LOCK