Atelim: 1:0 za Cigane, koji sebe nazivaju Delijama....
Nisam siguran da sam razumeo, ako si hteo nesto pogrdno da kazes time sto si nas nazvao ciganima, onda si jadan. Cigani su nacija, a grobar je zanimanje.
Drda: Nisam siguran da sam razumeo, ako si hteo nesto pogrdno da kazes time sto si nas nazvao ciganima, onda si jadan. Cigani su nacija, a grobar je zanimanje.
Jesu nacija ali PRLJAVA.Sve sudije navijaju za prljave cigane.
NA kraju sveta da igra PARTIZAN ON nikada nece ostati sam,
i svako ce od nas ponosno reci ZA NJEGA i zivot cu da dam.
RACUNAJTE NA NAS!!!!
U moje vreme(dok sam isao na utakmice), smo jedni druge u pocetku pogrdno nazivali ciganima i grobarima, razlika je samo u tome sto se mi grobari ne stidimo sto smo grobari, a nismo imali ni Arkana da nam promeni, kao sto je cigane, preimenovao u delije.Inace nisam rasista i cestitam na pobedi, mada CZ nikada nedaje direktan prenos kao Partizan, kada je domacin....
Em sto nas pobedjuju, oni nas pred sudijom i samaraju(Koroman-Smiljanic) i vuku za usi (cak i bez opomene), nas fudbal je smesan, treba za ovakve utakmice, angazovati sudije iz Tunguzije jer su postenije od nasih.
Ma da, kako da ne, mnogo smo se utakmica nagledali kada je partizan domacin,i zato nemojte da mlatite posto ni zvezda kao ni partizan ne daju prenose vecitih derbija.
A sto se tice danasnje utakmice nag*zili smo grobare i opet cemo,zna se ko je osvojio VRH EVROPSKOG FUDBALA.ZVEZDA JE ZIVOT komsijie su sitnice :)
Zvezda SRBIJA NIKAD EU.
Vl@dimir: Ma da, kako da ne, mnogo smo se utakmica nagledali kada je partizan domacin,i zato nemojte da mlatite posto ni zvezda kao ni partizan ne daju prenose vecitih derbija.
A sto se tice danasnje utakmice nag*zili smo grobare i opet cemo,zna se ko je osvojio VRH EVROPSKOG FUDBALA.ZVEZDA JE ZIVOT komsijie su sitnice :)
Zvezda SRBIJA NIKAD EU.
Tako je dovla.Pozdrav
>>FuCk tHe CoLa FuCk tHe PiCa aLL I nEeD iS sLjIvOvIcA<<
>> Dj Mad>>