Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ubuntu Pokemon - Neprikosnoveni OS... nezavisni test...

[es] :: Advocacy :: Ubuntu Pokemon - Neprikosnoveni OS... nezavisni test...
(TOP topic, by markom)
Strane: << < .. 29 30 31 32 33 34

[ Pregleda: 59892 | Odgovora: 663 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Kernel-1
Srđan Pavlović

Član broj: 139340
212.200.30.*

icon Re: Ubuntu Pokemon - Neprikosnoveni OS... nezavisni test...21.02.2009. u 00:52

Godina 2034...

Salu na stranu, uskoro izlazi 9.04 BETA, a ko ce bolje opisati eventualne
nedostatke nego nas cuveni ubuntu-beta-tester... :)

Verbatim, 10 komada.
Prikačeni fajlovi
21.02.2009. u 00:52 

Zoran Milovanovic
Nis

Član broj: 45186
*.exe-net.net.

Jabber: provalisam@gmail.com
Sajt: provalisam.googlepages.co..

icon Re: Ubuntu Pokemon - Neprikosnoveni OS... nezavisni test...07.03.2009. u 23:55
Kernel-1 trebao si i broj poruka da mu izmenis na bar 2-3 miliona

Sala na stranu, jedva cekam da Dimke testira 9.04 bice to nedelja dobrog smeha, obozavam da citam njegove postove vezane za objasnjenje problema na linuxu

Citat:
icobh: Nije Tomo bitno šta dobiješ već, već šta koristiš.

pod 1. ne znam kako se to vista brze instalira od ubuntu, jer meni instalacija traje 15 min max sa flesha, ali to nije bitno. Mozda je njemu CD citac nesto zakazao u odnosu na DVD ;p

Dobijes brdo software za rad (ma kakav bio)! Dok kod windowsa dobijes IE, WMP, FreeCell, Minesweeper, Paint i Wordpad.

Od cega ni jedno ne koristis, ako izuzmemo igrice jer ostalo nema upotrebnu vrednost

A i sta ce ti nesto drugo po default kad imas 43 new hardware found upozorenja, imas preca posla

07.03.2009. u 23:55 

MasterRW
Filip Hristov
Pirot

Član broj: 65162
*.smin-1.sezampro.yu.

icon Re: Ubuntu Pokemon - Neprikosnoveni OS... nezavisni test...08.03.2009. u 11:10
Prvo bih da se zahvalim Ivanu Dimkovicu na ovoj temi jer mi je ulepsao ovaj kisovit dan :)

Tema je jako interesantna a tvoji postovi ili bolje-receno tekstovi (muke po Ivanu?) su odlicni i verujem da dosledno opisuju tvoje napore da ukrotis Pokemona. Mozda bi trebao da razmisljas o pisanju knjige, mozda "Bio jednom jedan Linux" ili slicnog naziva?

Doticnog pokemona verovatno ne mozes da ukrotis jer nisi dovoljno dobar Pokemon trener kao Ash Ketchum

Nista ne uspeva tako dobro kao uspeh
08.03.2009. u 11:10 

brcha
Filip Brčić
Beograd, Serbia

Član broj: 440
*.dynamic.sbb.rs.

Jabber: brcha@kdetalk.net
Sajt: www.brcha.iz.rs

icon Re: Ubuntu Pokemon - Neprikosnoveni OS... nezavisni test...08.03.2009. u 13:23
Citat:
icobh: Nije Tomo bitno šta dobiješ već, već šta koristiš. Evo ja npr. ne koristim WMP već KMP i Apollo za mp3. To dalje implicira da ću ja te programe morati naknadno instalirati i time produžavam instalaciju Windows-a itd... Ali to je moj problem, jer ja na raspolaganju već imam WMP. Ništa drugačije nije ni na Linuxu. Šta ako ja neću da koristim AmaroK? Hoću nešto drugo, npr. BMPx?! Ajd ti njega instaliraj kod sebe na Mint-u a ja ću kod sebe Apollo na Win-u, pa da vidimo ko će prije?!

E sad si malo preteruješ ili si (ne)informisan. Kanda je upravljanje paketa nešto što niko ne može da ospori da je superiorno na GNU/Linuksu u odnosu na sve druge operativne sisteme. Ili ti tvrdiš da će sporije da bude npr. „sudo conary update bmpx“ ili „sudo apt-get install bmpx“ od otvaranja veb pregledača, ukucavanja stranice http://www.kmplayer.com, skidanje instalacionog fajla, njegovo aktiviranje i kliktanje sto puta na next?

Citat:
icobh: Pojedincima su oči zamazane, ne vide dalje od nosa i služe se onim: bitno je da Open Source itd...

Pogrešno si se izrazio, pravilno se kaže slobodni softver. Ovaj izraz koji ti koristiš je smislio određeni čovek koji radi u Majkrosoftu (doduše otpušten je u međuvremenu).
... and the aliens sent an android down to earth, to slow down mankind's development
... and they named it Bill Gates.
08.03.2009. u 13:23 

[es] :: Advocacy :: Ubuntu Pokemon - Neprikosnoveni OS... nezavisni test...
(TOP topic, by markom)
Strane: << < .. 29 30 31 32 33 34

[ Pregleda: 59892 | Odgovora: 663 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.