Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Devizni racun i primanje uplate iz inostranstva

[es] :: E-Poslovanje :: Devizni racun i primanje uplate iz inostranstva

[ Pregleda: 1526 | Odgovora: 1 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dados.p

Član broj: 66376
212.200.102.*

Sajt: www.getafreelancer.loviri..

icon Devizni racun i primanje uplate iz inostranstva03.04.2007. u 15:44

Postovani prijatelji, postavio sam ovde temu jer mi je odgovor i vise nego hitan evo o cemu se radi, napravio sam sajt www.srpskikosmet.com za donacije za ljude na kosovu, ali sada mi je potreban racun na koji ce se moci vrsiti uplata iz inostranstva u iznosu od 5 evra pa nadalje, da li je potrebno samo da otvorim devizni racun, ili nesto drugo, potrebno mi je i nesto kao i pay pal i sms donacije, i zaista vas molim da mi izadjete u susret i date savet kako najbolje da sve to povezem posto je tim ljudima novac potreban hitno!!! Imam devizni racun i intesa banci i jednom prilikom sam trebao primiti uplatu iz Australije ali kada je covek zeleo da uplati novac rekli su mu da je minimum 57.80 evra, da li mogu i manje uplate...
03.04.2007. u 15:44 

Thetaworld
THETABIZ S.A., General Partner

Član broj: 2317
*.serverpronto.com.

Sajt: www.poslovne-usluge.com

icon Re: Devizni racun i primanje uplate iz inostranstva05.04.2007. u 00:48
Citat:
Postovani prijatelji, postavio sam ovde temu jer mi je odgovor i vise nego hitan evo o cemu se radi, napravio sam sajt www.srpskikosmet.com za donacije za ljude na kosovu, ali sada mi je potreban racun na koji ce se moci vrsiti uplata iz inostranstva u iznosu od 5 evra pa nadalje, da li je potrebno samo da otvorim devizni racun, ili nesto drugo, potrebno mi je i nesto kao i pay pal i sms donacije, i zaista vas molim da mi izadjete u susret i date savet kako najbolje da sve to povezem posto je tim ljudima novac potreban hitno!!! Imam devizni racun i intesa banci i jednom prilikom sam trebao primiti uplatu iz Australije ali kada je covek zeleo da uplati novac rekli su mu da je minimum 57.80 evra, da li mogu i manje uplate...

Ako neko želi da ti pošalje 0.50 centa, onda se taj transfer može poslati i nema minimuma, jer u Evropskoj Zajednici vrijede standardi i zdrav razum kaže da ako imaš neki račun od 10 EUR da platiš nekom u Zanzibaru, onda taj račun možeš i da platiš. Prema tome ta informacija o minimalnoj sumi je sigurno "rekla-kazala", što znači vjerujem da nije zvanična informacija od banke.

Najbolje je da primaš novac za donacije na sve moguće načine. Ako imaš nekog u inostranstvu da ti omogući primanje novca, uradi i na taj način. Postoje i razna društva u dijaspori koja mogu da ti pomognu da primiš novac.

Ako imaš preduzeće ili fondaciju za takve stvari, tek onda ti se pružaju zvanični načini za primanje na bankovni račun, kreditnim karticama, itd.
Thetabiz™ poslovne usluge
http://www.poslovne-usluge.com
05.04.2007. u 00:48 

[es] :: E-Poslovanje :: Devizni racun i primanje uplate iz inostranstva

[ Pregleda: 1526 | Odgovora: 1 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.