Nakon dva dana besomucnog googlanja i procitanog skoro celog podforuma VS na MSDN forumu, ostaje mi da se ponadam da ce se ovde naci neko ko ce mi pomoci u resaavnju ovog problema.
Naime, kada kucam u C++ programima, nema nikakvih problema, ali kad krenem na C# (Win Forme), text editor pocinje da se ponasa neverovatno cudno - prilikom kucanja onaj "I beam" kursor koji pokazuje gde ste u tekstu u tom trenutku mi se pomera desno od realne pozicije. Ne znam da li opisujem situaciju kako treba, ali fora je da dok npr kucam sledeci tekst:
Neki tekst |
u trenutku dok odkucavam poslednje 't', kursor se nalazi tamo gde sam stavio |, a ne onako kao bi trebalo:
Neki tekst|
Nadam se da sam dobro opisao problem, ali nije ga lako prepricati. Stvar se desava samo u cs fajlovima, koliko sam primetio. Nadam se da neko ima resenje koje popravlja ovu situaciju, jer je ovako nemoguce kucati. Samo da napomenem da sam cackao sve moguce opcije oko tools / options / Text Editor, ali ni jedna kombinacija ne daje zeljene rezultate (da se prokleto djubre ponasa kao svaki drugi editor prokletog teksta). Hvala svima unapred, ako ima kakvih dilema oko ovoga sto sam izneo - pitajte...

Cudno ponasanje text editora u VS 2003
Re: Cudno ponasanje text editora u VS 2003