da li neko zna koja vrsta racuna u banci mi treba za google adsense? i koliko kosta da se otvori takav racun i da li moze u svakoj banci da se otvori? unapred hvala.
Treba ti devizna stedna knjizica koja se otvara za DZ u svakoj banci.
A izbor banke gde ces unovciti cek zavisi od procenta koji banka uzima. A o procentima raznih banaka je vec bilo reci na ovom forumu.
Zar ne mozes da se samo pojavis sa cekom? Koliko mi je poznato, nije potrebno ni imati racun (nisam jos dobio cek od ad sense-a, ali od renije sam cuo za druge slicne stvari i cekove koji stizu).
Against stupidity the gods themselves contend in vain
Da, to je nekada bilo. Ja sam svoje cekove unovcavao u Komercijalnoj banci, ali su mi pre 3-4 meseca rekli da imaju naredjenje da sve cekove pre isplate salju na proveru. I zato sam morao da otvorim deviznu knjizicu.
Ja sam bez problema unovcio cek u Hipo banci... ( u BiH) Nije potreban nikakv racun, isplacuju cek odmah uz proiviziju od 2% (minimalno 10KM). Pa pokusajte u Hipo u Srbiji.
Citat:
I zato sam morao da otvorim deviznu knjizicu.
U ostalim bankama su mi rekli da moraju cek slati na provjeru ali nisu trazili otvaranje devizne (isplata na ruke ili na tekuci)