Radim diplomski u kome između ostalog treba da dotaknem temu ERP i Human resource management sistema. Ono malo dokumentacije što sam pronašao na Internetu je uglavnom prilično uopšteno, a mene zanima samo jedan uzak deo ERP/HR i HRM sistema. Ne pišem Rat i mir, tako da bi mi bilo dovoljno nekoliko screenshotova iz par važnijih ERP sistema i kratak prikaz mogućnosti svakog u toj uskoj oblasti. HRM sistema ima mnogo više i mislim da ću tu naći ono što mi treba.
Molio bih ljude koji se bave ovim stvarima da mi proslede ako nešto slično imaju - konkretno, treba mi definisanje org. strukture i određivanje zahteva radnih mesta (a.k.a. sistematizacija). Na Netu nisam našao ništa zadovoljavajuće, čak i neke knjige za SAP npr. tu temu obrađuju veoma šturo. Za PeopleSoft sam nešto kao našao, ali ono što bi mi stvarno trebalo je da na par sistema prođem kroz te funkcije i to dokumentujem. Kako nemam prilike za tako nešto, zamolio bih ljude koji se ovime bave profesionalno za pomoć. Znači treba malo dobre volje i 5-10 minuta vremena, da se napravi par org. jedinica i opiše nekoliko radnih mesta u njima, i screenshotovi svega toga. Može i deo iz nekog uputstva ili knjige.
Za slučaj da nisam bio dovoljno jasan, uploadovao sam par sličica koje ilustruju ono što mi treba.
[Ovu poruku je menjao Alter Ego dana 08.03.2007. u 22:48 GMT+1]

ERP i HRM sistemi