Pokusacu da ti pomognem , jer sam vise puta imao slican problem , naravno ako te ne mrzi da ponovo instaliras vistu .
1. Nacin -Treba da pokrenes XP , zatim da iz MS DOS-a (Command Prompt) formatiras particiju na kojoj je vista ( upisi format E ili D: zavisno ged ti je instalirana vista potvrdi i sackaj da se particija formatira ) .Restartuj racunar i odmah udji u BIOS i odredi butabilni instalacioni disk sa kog instaliras vistu ( ne dozvoli da ti se ukljuci BOOT MENAGER) zatim pusti da se vista instalira obavezno opet formatiraj particiju - jednog trenutka ce se pojaviti onaj tvoj boot ali nista ne diraj nek sam preskoci . Instalacija ce sada videti samo jedan operativni sistem i u BOOT MENAGER-u prijaviti XP i VISTU .
2.Nacin - Obicno ako prvi put instaliras vistu se na C particiji XP pojavi folder BOOT izbrisi ga pa restartuj racunar da se XP startuje bez BOOT MENAGER-a zatim instaliraj vistu ako to ne uspe ili ne nadjes ovaj folder obicno se sam izbrise posle vise instalacija pokusaj 1.nacin .
Javi da li si uspeo ?