Pa "desni klik" je samo slikoviti prikaz, ima taster i za to - kad kazem to mislim na kontekstni meni (jedino ako nisi toliko "gadljiv na Microsoft" pa si pri kupovini tastature trazio iskljucivo onu koja nema taj taster, znas valjda koji). Za sve ostale navedene klikove takodje postoji keyboard shortcut, ne moram valjda i za njih da navodim ...
Dakle, ja sam se malo salio, a sve u cilju da pokusam da objasnim da ovo bas i nije srecan primer, a da ima takvih primera gde "ovde nesto moze, a tamo ne moze" imas i na jednoj i na drugoj strani, a kod svih koji su krenuli da ih navode samo se ispostavljalo na kraju da "ipak moze" ali oni to nisu znali (pardon ako gresim, oni koji su to znali mogli su i da navedu da znaju da moze).
Ja sam ovu temu i zapoceo, pa ako mogu da primetim: Mislim da je ovde vise "Za ili protiv" anketa, jer niko ovde nece nekog ubediti da "predje na drugu stranu", tako da je na kraju sve stvar ukusa. Ono sto je kod mene uvek na strani za je, kao i na pocetku:
1. Ima ga na svakom Win-u.
2. Integrisanost sa OS (uglavnom kada idete u bilo kom programu na bilo koji file dialog - eto Vas kako koristite Win Explorer - ne mozete mu pobeci).
3. Kada ga malo bolje upoznas i nije tako los.
4. Vise volim "Folder view" kao levi panel
...
vidi GoranVucicevic #28045
www.clickersoftware.com