Neznam stvarno u cemu je kod vas problem. Meni radi perfektno, i to na masini celeron 466MHz, sa integrisanom grafikom od 2MB. Ni sa jednim drugim plejerom nisam uspeo da na ovoj masini poteram puni interlace-ovani PAL Mpeg2 720x576 bez seckanja. A verujte mi da sam probao mnoge. Mozda ste nesto cackali po podesavanjima, pa plejer radi mnogo sporije nego sto bi trebao. Za slabije masine ima predefinisani mod u
Video (Advanced) / Preset: High Speed - Below 1GHz. Pre nego sto sam ukljucio ovaj mod, i u KM-u je seckao pomenuti Mpeg2. Inace, osim Window Media Player-a 9 i KM Player-a, u XP nisam instalirao ni
jedan jedini kodek, i za sada nisam imao problema ni sa jednim od video fajlova. A pustao sam real, mov, avi. mpeg1-2... Jedina zamerka koju ja imam, je da se malo slabije snalazi sa nekompletnim video falovima. Na primer kada pocnete da skidate neki filmic preko p2p-a, pa hocete da pogledate o cemu se radi, da ne bi skidali za dzabe. Takodje mi je jedan drug rekao da je isprobao KM ranije, ali da mu se nije svideo. Kada je video kako ova poslednja verzija radi kod mene na slaboj masini, instalirao ga je kod sebe, i rekao mi da je u odnosu na onu staru verziju sto je on imao, totalno druga prica. Sada ga i on koristi. Stvarno ne znam u cemu bi kod vas mogao da bude problem, ali na KM-ovom forumu ima odeljka i na Srpskom jeziku, tako da nije lose da tamo iznesete probleme na koje ste vi naisli, jer mozda neko zna u cemu je fora. Pozdrav.
Clara pacta, boni amici! - Clear agreements, good friends! - Čist račun, duga ljubav!