Ljudi pokraden sam !!! A ne mogu da dokazem. Pre nekoliko dana pozvali su me iz telekoma da mi saopšte da'sam napravio visoki telefonski račun u periodu od 23:30 do 01:00 pozivom na broj 0900 200 012, za koji i dan danas ne znam šta predstavlja i kakav je to servis, horoskop ili vruća linija, jer ni ljudi iz telekoma ne znaju ili ne smeju da otkrivaju poslovne partnere za "šišanje" ove bede koja im je još preostala. Te noći u tom periodu, jedino sam ja bio budan u kući gledao sam neki film na televiziji a telefon je bio pored mene. Objašnjenje iz telekoma je da postoji mogućnost da neko sa daljinskim telefonom iz neposredne blizine krade impulske. U redu da poverujem i u to. Ali kako se to desilo baš onog dana kada sam negde oko 21:00 pokušao kao i svi najivni građani ove Srbije da zardim neki dinar pozivom na kviz ,,Menjam ženu" ne bili dobio treću kovertu koju učesnici kviza nisu izvukli. Bio sam uljučenu u kviz minut i po to se tarifira 50 din + PDV, potvrili su mi i iz telekoma za tu ostvarenu vezu a odkud sad posle par sati poziv na gore pomenuti broj. Ja nije da sam veliki ne srećnik da dobijem nešto već u tom pokušaju i gubim. Iz telekoma su mi rekli da nekim ugovorm niko od korisnika ne sme da koristi bežični telefon, u suprot tome oni ne povlače nikakvu odgovornost. Da li je to moguće u 21 veku. Nikada do sada nisam bio pokraden i ako imam original panasonikov telefon kupljen u Nemačkoj. Molim Vas, recite mi ako nešto slično se i vama desilo.Šta dalje da radim.

Kradja telefonskih impulsa fiksnog telefona
Re: Kradja telefonskih impulsa fiksnog telefona