Evo na nagovor ljudi sa ovog foruma odlučio sam da prekinem dugogodišnju saradnju sa ProgDVB-om i da počnem sa DVBDream-om. Međutim nemogu da pokrenem karticu nikako. Imam SkyStar 1 i svaki put kad nešto odaberem u uređaja u listi on mi izbaci : Cannot initialize DVB Hardware. Error code1. Šta sad da radim????
Za početak prvo otiđi na zvaničnu stranicu DVB Dream: http://www.dvbdream.org/ i provjeri da li ovaj program podržava Sky star 1. Nešto se ne mogu sjetiti da li podržava Sky star 1. Ja koristim Sky Star 2, te koristim Prog DVB, ALT i DVB Dream i odlično rade bez problema. Pozdrav.
Dejane, malo skrećemo sa teme, ali mogu SS1 da rade ipak i sa ALT-om verzije manje od 2.1, sa MyTheatre (sve verzije), Watch TV Pro (sve verzije), DvbDream v.088b, NassrDVB, HawkDVB1.0...(i naravno početak svih početaka Multidec). Pozdrav.
zilenk: Dejane, malo skrećemo sa teme, ali mogu SS1 da rade ipak i sa ALT-om verzije manje od 2.1, sa MyTheatre (sve verzije), Watch TV Pro (sve verzije), DvbDream v.088b, NassrDVB, HawkDVB1.0...(i naravno početak svih početaka Multidec). Pozdrav.
NE bih TO smatrao skretanjem (kad imas ss1)...
Inace, znas sta pricas, ali mi TO realno potpada pod "useless" tj. skoro, pa, BezVeze (bzv)...
Po upotrebnoj vrednosti i trenutno, naravno... (NE garantujem... Bar NE isuvise..!)!