kamerman: Ma to sto ti pricas sam ja i uradio i tako hteo da napravim posebno za Astru posebno za Hot Bird.Nije to u pitanju.Da li ima nesto drugo.Ne mogu da verujem da ovaj sjajan program ima problem sa time.Ja sam u stvari najvise i napustio Progdvb jer kod njega nesmes ni da pomislis da cackas nesto po kanalima i frekvencijama.Nije valjda i ovde isto./
Kamerman,
ne znam sta si ti radio sa ProgDVB-om, ali nema jednostavnijeg programa za pravljenje favorit liste. Ja ima dva LNB-a (Astra+Hot), a imam ukupno 13 listi.Dve su naravno Astra i HotBird, a ostale su po sadrzaju, znaci, FILM, MUSIC, SPORT, EXYU, itd....Novim reskeniranjem neke od listi (Astre ili HotBird-a), automatski se obnove i podaci za kanale koji se nalaze u favorit listama. Zgoda stvar kod ProgDVB-a je sto jedan isti kanal mozes imati u nekoliko favorit listi, kao npr. Tekile koje imam i u listi "FILM" ali i u listi "SPORT". Favort listu pravis tako sto ides na Channel>New>das ime favorit listi i u njoj jednostavno kopiras kanale koje zelis da imas u toj listi. Pored ovoga, u svakoj listi mozes praviti Foldere, pa tako mozes u listi "SPORT", napraviti folder "Astra" u kojoj kopiras sve sportske kanale sa Astre, a u folderu "HotBird", kopiras kanale vezane za sportske sadrzaje a koji se nalaze na HotBIrd-u...
Ne treba i na naglasavam koliko je jednostavno koristiti ove liste sa daljinskim upravljacem.Milina jedna. E, sad, ProgDVB nema najsjajniju sliku, kao ALTDVB ili DVBDream, ali zadovoljava neki minimum.
Pozdrav!