Pitao sam ovo jer je kod mene bas obrnuta situacija sa skynetom i mannom. Na primer u manni fajlovi mi pucaju kao ludi, interfejs umesto procenta koliko je skinut fajl pokazuje samo nule i slicno. U skygrabberu mi bar ne pucaju fajlovi. ne znam u cemu je fora. Promenio sam na desetine skynetova, manna, i streamreadera, ali nista drugo osim skygrabbera nisam uspeo da nateram da radi kako treba. Probao sam i sa reinstalacijom sistema, drajvera za karticu... ali nista nije pomoglo manni i skynetu. Za razliku od njih, Skygrabber mi je proradio iz cuga odmah po instalaciji. Zato su mi i cudni komentari tipa "stvarno je katastrofa" i slicni. Koju verziju ste probali? Mozda ja imam neku verziju koja ne pravi probleme!? U svakom slucaju imam registrovanu verziju. Mozda je u tome fora. Mozda probna verzija ne radi kako treba ili sta znam... Jos jedna stvar koja je me je odusevila kod njega, jeste ta da je sve na jednom mestu, i da je dostupno na par klikova misem. Na primer pid skener, filter, provajder lista... jednom reci SVE potrebno. Bez trauma, razbijanja glave oko toga sto ne radi, kako podesiti i slicno.
Clara pacta, boni amici! - Clear agreements, good friends! - Čist račun, duga ljubav!