Hteo sam da ubacim T9 na moju Nokiu 6124c.
Treba mi balkan product code, ali sam ga negde našao. Za svaki slučaj, dajte mi još neki product code za balkan.
Piše mi da neće da se update-uje jer je up-to-date.
Kako zaobići to? Znam da je up-to-date jer sam ga skoro kupio.
Meni je mnogo interesantniji E55, koji bi trebalo možda i nešto ranije da se pojavi (kažu 2. kvartal - samo što nije...!?)
"Take Five" is the famous jazz piece written by Paul Desmond and performed by The Dave Brubeck Quartet. It is famous for its distinctive saxophone line and use of the unusual quintuple (5/4) time, from which its name is derived.
Uz rizik da ispadnem glup u društvu i da postavim pitanje na koje negde već postoji odgovor, pitao bih sledeće:
- Postoji li negde, neki pregled Nokia telefona u kome bi jedan od kriterijuma pretrage (dakle baš kao KRITERIJUM) bio podatak o DIMENZIJAMA aparata? To nigde nisam uspeo da nađem.
Izuzetno mi je bitno da aparat bude što tanji (zbog nošenja u džepu) - sa 3110 sam pšrešao na 2630 ali je on prilčno skromnih mogućnosti (a 3110 me je razmazio :)) pa bih sada želeo da nađem nešto što bi obuhvatilo najbolje strane oba modela...
17.03.2010. u 11:54
Catch 22
Član broj: 148083 Poruke: 6178 *.dynamic.isp.telekom.rs.
propitivac: Izuzetno mi je bitno da aparat bude što tanji (zbog nošenja u džepu) - sa 3110 sam pšrešao na 2630 ali je on prilčno skromnih mogućnosti (a 3110 me je razmazio :)) pa bih sada želeo da nađem nešto što bi obuhvatilo najbolje strane oba modela...
Jel moze neko da poredi ova tri modela NOKIA 3110, 2700 i 2730? Koji pre uzeti i zasto? Meni 3110 deluje stabilniji telefon, kvalitetnije zavrsne izrade ali za te iste pare moze da se kupi 2730 ili 2700 koji je nesto bolji po performansama...
Unapred hvala,
pozdrav