Neccu na mail da ti odgovaram. Ovo moze jos nekome zatrebati.
U svom deploy projektu, klikni desnim dugmetom na root. Izaberi View/File Sistem.
Otvorice ti se novi prozor koji ima tree i naslof tree root-a je File System On Target Machine.
Klikni desnim dugmetom na ovo, izaberi "Add Special Folder", a zatim izaberi "Global Assembly Cache" iz menija.
U folder koji je nastao iskopiraj dll koji hocces da stoji u GAC-u.
Prilikom instalacije installer cce iskopirati taj dll u GAC i to je to. Ja mislim da nema potrebe za nekim dodatnim za***ancijama kao sto je regsvr32 za registrovanje COM-ova.
Kad sam ti prvi put odgovarao, malo zam zabagovao, spavalo mi se, ali za OnCommit, dao sam ti predlog da u ovoj metodi pozoves neki spoljasnji System.Runtime.Process koji cce se izvrsiti. U tvom slucaju gacutil (ali si ti primetio da se on ne distribuira - ja sad znam i hvala ti).
Ja kad treba COM-ove da registrujem nakon instalacije, ili pokrenem servise "NET START" to uradim u OnCommit. Ako bas hocces deo koda poslaccu ti, ali mozes i sam da iscackas malo, bicce bolje tako.
Jos samo mi javi da li sam bio u pravu za onaj GAC folder, da li je bilo dovoljno samo iskopirati dll tamo. Ovo mi odgovori na forumu, ne moras na mail.
Pozdrav
bunker