Uzas...
Vec nedeljama pokusavam naci neki max 3 ili 5 i slosilo mi se... Na e-bayu likovi prodaju krekovan softver, po drugim sajtovima ista prica i ako uspes da nadjes nesto potrebna je dozvola od Discreet-a za transfer licence, posto je Autodesk preuzeo pricu, oni izdaju dozvolu za transfer samo ukoliko ce softver ciji transfer licence su odobrili biti apgrejdovan...aaaaa. Treba da radim na nekom vecem projektu sa inostranim studiom, oni naravno nece da rade sa nelicenciranim softverom, a ne mogu da nadjem program za neku prihvatljivu kintu, kucu treba da prodam da bi ga platio, uzas...
Ljudi i dalje apelujem na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o legalnoj nabavci maxa 3,4,5, znaci bilo kakvo vase iskustvo ili iskustvo ljudi, vlasnika kompanija, studija u kojima radite bi mi bilo jako dragoceno... Nisam uopste vezan za maxa, tako da su iskustva iz kupovine drugog softvera vise nego dobrodosla, bitno da je render kvalitetan, posto o postprodukciji u drugim programima nema govora.
I da, na kraju, da li neko od vas koji ovo citaju ili neko koga poznaje poseduje legalan softver i da li bi vrsio nesto kao usluzni render za odredjenu naknadu.
I da, na kraju kraja, posto sam vec izludeo, moze li se nekako video iz maxa renderovati u drugoj (licenciranoj) aplikaciji a da ne zadrzi informaciju o tati i mami koji su ga pravili, inace, ja sam video-radove na osnovu kojih sam i dobio posao renderovao uz postprodukciju u Afteru i oni su mi rekli da je sve ok ali max mora biti licenciran (nikom nisam rekao da sam radio u maxu a nisam slao klasican cv)
Izvinjenje za seminarski rad, da izbegnem off imam problem sa maxom 9, ne mogu da izvedem progressive morph, radio sam to pre sto godina i bilo je ok, sada mi nikako ne konta koji je redosled targeta, i kad mu dam koliko ce treci da utice na drugi, mreza se uzasno deformise i komp zakucava jako. Help ne pomaze mnogo, a tutoriale ne mogu da nadjem.
Upomoc...
@i-design
thanx za podrsku