Problem je sledeci skino sam 60% nekog fajla i u meduvremenu morao da brisem windows sad imam torrent koji je skinut do 60% i ne mogu da nastavim skidanje hoce da skida od pocetka, jel ima neko ideju sta da radim? Koristio sam µTorrent.
Hell is just a word...reality is much worst!
20.11.2006. u 09:58
Shadowed .NET developer
SuperModerator Član broj: 649 Poruke: 8653 *.migcomputers.co.yu.
Pretpostavio sam da ne moze, i znam da treba da sacuvam podesavanja iz C:\Documents and Settings\xxxxxxxx\Application Data\uTorrent da bih nastavio, ali sam se ponado da postoji neki nacin. Hvala u svakom slucaju.
Pozdrav
Hell is just a word...reality is much worst!
20.11.2006. u 12:04
TGCVugi
Član broj: 116797 Poruke: 600 *.adsl.net.t-com.hr.
ovo objasnit cu ti pomocu primera.. skidao si NFSC i skinuo si 60 % izbrisao win i sad ti torent nece nastavit, moras pokrenut opet taj torent file kojim si prije pokrenuo skidanje i spremiti ga na taj file koji ima 60% skinuto, utorrent ce ti checkovati i nastavit gde je nazadnje stao,, netrebaju ti nikakve potrebne informacije...
Javi o uspehu...
20.11.2006. u 12:47
Ivan Vasić Ivan Vasić Nis
Moderator Član broj: 14756 Poruke: 627 194.247.202.*
Masamunea: Pretpostavio sam da ne moze, i znam da treba da sacuvam podesavanja iz C:\Documents and Settings\xxxxxxxx\Application Data\uTorrent da bih nastavio, ali sam se ponado da postoji neki nacin.
Naravno da može. Torrent fajl čuva u sebi cheksume "delova" i ako već postoji fajl(ovi) koji želiš da skineš program će da skenira i tačno da utvrdi koji delovi su skinuti a koji ne, tako da će nastaviti download bez problema.
Uradi ovo što je rekao TGCVugi i videćeš. Znači samo ponovo ubaci torrent za skidanje i za download lokaciju odaberi direktorijum gde ti se nalaze ti delimično skinuti fajlovi.
Da ne otvaram novu temu posto je moje pitanje srodno sa ovom temom..
Naime da li je moguce da ovom prog. treba toliko procesorskog 'rada'?
Skidao sam neki torrent i ukljucio da igram pes6, kada sam izasao prijavljivao je
error i da nema dovoljno procesorske 'pomoci'?
''With the right women, there no stopping me. I could go right to the top!'' - TM
28.03.2007. u 17:54
Deda_Mraz
Član broj: 29099 Poruke: 4094 *.static.beocity.net.
uTorrent je definitivno najbolji program za torrente. Ja uopste nisam primetio da usporava kompjuter a napominjem da nemam ZMAJA od masine. Sto je najbolje, super saradjuje sa browserom, pa lepo mogu i surfovati bez zastoja.
deki77: A ja da pitam vas nešto..
da li koristite dc++ i neki od torrent prog. istovremeno...
i kako vam se ponaša mašina ako to istovremeno radite ???
Ja sam koristio Shareaz-u i uTorrent, i dosta fino su išla oba programa, a mašina nije kočila. Jedino kada pokrenem LimeWire i uTorrent onda dolazi do kočenja, za šta je krivac LimeWire.
DC++ nisam koristio tako da ti za to ništa ne mogu reći.
Zdravo svima od skoro sam poceo da se balcem sa torrentom i zanima me samo jedna stvar kako da povecam bar malo brzinu skidanja posto mi nekih 3 mb skida punih dvadesetak minuta. Skidam preko u-torrenta i imam adsl 256kb. Hvala
Probaj da se učlaniš na neki private tracker i videćeš koliko brzo će da ide. Dok sam ja išao preko javnih tracker-a i meni brzina nije bila maksimalna, ali sada piči maksimalno.
al mozes malo da mi ojasnis to oko private trackera. Kako gde da se uclanim i kako to sve da namestim posto pojma nemam o cemu pricas.
Bas bi mi bilo ozeljno kada bi skidalo bar malo brze a kamoli punom brzinom. al mozes samo malo da mi objasnis kako da povecam brzinu skidanja
Poz
[Ovu poruku je menjao paklea1 dana 14.04.2007. u 18:29 GMT+1]