Da li neko zna sajt gde mogu naci proste elektronske seme,odnosno slike koje cu direktno nacrtati na plocicu? Dosta sam se mucio sa komplikovanim semama ali nikako nisam mogao da ih nacrtam na plocicu.
Pa,duže vreme tražim šemu (prostu) za FM predajnik sa dometom,otprilike, 1km.I zanima me da li on mora specijalno da se prijavi ili mogu bez dozvole da ga koristim.
18.05.2003. u 17:44
veselinovic Jovan Veselinovic 38765882235 Galeb Internacional doo I. sarajevo RS , I. Sarajevo
Night:
Shema mozes na netu naci hrpetinu, napisi u google 'electronics schematic' i nema frke. A za raditi plocice ti preporucam Eagle (www.cadsoft.de).
Pa zar mislis da nisam trazio. Ajde nadji servisnu semu za samsung 753s i ostavi ovde link ako mislis da je lako.
I meni (tj. ne meni direktno, već mom drugu) bi bila potrebna šema i to za adapter kojim bi bilo moguće povezati Gamepad sa starog Sony Genesis-a na PC... Ima li to neko ili da jurim po netu (a već sam na to potrošio brdo vremena)...?
Sinak pa otvori novu temu nece niko da te bije zbog toga. A pitanje ti je za ginisa!
Ajde polako sada, kakva sema, monofazna ili trofazna, sema strujomera, sema podtable, sema razvoda kablova...??? Za sta ce to tebi uopste, daj pojasni malo problem i ne stedi na recima, reci su ovde besplatne....
Teeba mi sema za lemilicu.Ne bi bilo lose da to bude ona koja u sebi ima kontrolu temperature.Kao sto su Willer ili Solomon.Rucicu bih kupio.Samo mi treba sema baze