Svima pripurucujem register DnsTop (www.dnstop.com). Nekad sam imao domene kod register.com i platio 35$. Ovi imaju sve za 8.69... i dns server, redirect, foreward i puno drugih stvari. Zaista dobro :).
poseduje sve te funkcije kao i domene za 7.42 $ *iako na sajtu stoji 8.95$ potrebno je da se registrujete(napravite vas user i pass, pa da meni posaljete user da bih odobrio popust:)
DomainSector pruza sve usluge koje su potrebne za jedan (ili vise) domen-a:)
[Ovu poruku je menjao MaRaToNcI dana 07.05.2003. u 04:17 GMT]
http://www.dnstop.com ne dozvoljava registrovanje naloga sa naših ip adresa...
*ebiga, valjda što smo na trećem mestu po broju prevara sa kreditnim karticama ;)
Hm, ne mora da znači da su svi jeftini servisi dobri i pouzdani. Javljale su se firme ranije koje su registrovale domen za otprilike 5 $ godisnje i ti registruješ napr. 2 godine i kad ti istekne domen da bi ga produžio moraš da daš 20 puta više nego u početku. Naravno ne znači to da je network solutions koji se plaća 35 $ najbolji, ali ipak pripazite gde registrujete domen i obavezno pročitajte privacy policy.
poz
one-thousand, three-hundred and thirty-seven.
13.05.2003. u 00:04
Sauron Nemanja Pantoš Administrator informacionih sistema u Pokrajinskom sekretarijatu za informacije Izvršnog Veća AP.. Futog
jedan od trenutno najboljih registrara je www.godaddy.com ubedljivo:) aposto radim sa njima imam i iste cene (a i jeftinije naustrb zarade, jer dajem i za 7.42 $:)
Ne mogu da pricam iz licnog iskustva, ali svuda na netu se mogu cuti samo pohvale na racun www.godaddy.com. Ipak, jos vise pohvala (i to u direktnom poredjenju sa godaddy.com) cuo sam o www.namecheap.com (njihovi korisnici su odusevljeni podrskom koji pruzaju).
Pozdrav
13.05.2003. u 03:59
Sauron Nemanja Pantoš Administrator informacionih sistema u Pokrajinskom sekretarijatu za informacije Izvršnog Veća AP.. Futog
Ipak sam otvorio domen na www.godaddy.com
Na www.registerfly.com mi je odbio uplatu sa moje visa kartice tako da sam bio prinuđen da tražim alternativu...
Valjda nisam pogrešio :)
10 SIN
20 GOTO HELL
13.05.2003. u 04:08
dacha:
Ne mogu da pricam iz licnog iskustva, ali svuda na netu se mogu cuti samo pohvale na racun www.godaddy.com. Ipak, jos vise pohvala (i to u direktnom poredjenju sa godaddy.com) cuo sam o www.namecheap.com (njihovi korisnici su odusevljeni podrskom koji pruzaju).
Pozdrav
O namecheapu sam čuo i dosta loših reči na www.webhostingtalk.com ...
A o godaddiju... ništa loše